What if...
to S07

jacobyd

New member
What if...
to S07

סתם מחשבה...
מה אם זה באמת הסוף של הדוקטור ה11 ומופאט סתם מנסה לבלבל אותנו..
מה עם ג'ון הרט הוא הדוקטור הבא??
אני יודע שזה ממש לא סביר אבל מה אם....
כמה מגניב זה יכול להיות???

ItsMeiri

New member
אז

לא יכול להיות, כי יכריזו על זה עונה ו.. לפני?
החתימו את מאט וג'נה ל2014.

jacobyd

New member
לך תדע... מופאט...

לשתי הנקודות
מאוד מאוד לא סביר... אבל אפשרי

jacobyd

New member
אני יודע שאתה כנראה צודק אבל...

מה אם אין באמת חוזה וזה הכל חלק מהמזימות שלו?

Lhuna1

New member
למה שפל? (
עתידי!)

אם זה בשביל להפתיע את הצופים אז זה למטרה טובה.

אישית אני תמיד שמחה שמצליחים להפתיע אותי, ומצטערת על הידע הזה שיש לי כבר לגבי העונה הבאה.

במקרה זה אני אמנם אצטער מאוד אם הוא יוחלף כי אני אוהבת אותו וחושבת שהוא מעולה, אבל באופן עקרוני הייתי תומכת בטקטיקות הטעיה מצד ההפקה.

חוץ מזה, קיום חוזה לעונה הבאה לא אומר שהתיאוריה לא יכולה להיות נכונה.
זאת אומרת תיאורטית אפשרי שמאט ממשיך לשחק בעונה הבאה, ובכל זאת הארט הוא הדוקטור הבא.
נניח לרגע שזה נכון. אז:
אנו יודעים שדוקטור 11 מכיר את דוקטור 12 ויודע עליו הרבה. זה אומר שדוקטור 12 חצה את קו הזמן של עצמו ואולי אף פגש את עצמו בעבר של דוקטור 11 שלא ראינו. אולי הם אפילו נאבקו איכשהו זה בזה.
העונה הבאה יכולה להראות לנו את האירועים האלו, כך ששניהם ישחקו בה (איך קלרה תשתלב זו שאלה מעניינת, אבל אני בטוחה שאפשר למצוא גם לזה מענה).

כאמור, אני לא באמת מאמינה בזה, אבל זה אפשרי בתיאוריה.

ItsMeiri

New member
לדעתי

ג'ון הארט הוא לא הדוקטור ה-12.
אלא סתם טיים לורד, ש"בילה" עם הדוקטור לפני שהוא ברח ממלחמת הזמן.
אני חושב, שמתישהו הדוקטור לקח ממנו את השם שלו (דוקטור), וג'ון הארט, לשעבר הדוקטור לקח ממנו את השם שלו (שאנחנו לא יודעים) - החליפו זהויות. בגלל זה הדוקטור לא אומר את השם שלו- כי הוא כבר לא שלו

Lhuna1

New member
תיאוריה מעניינת, אבל
עונה 7

לא נראה לי לגמרי מתאים, כי הדוקטור אמר לקלרה
he is me, there is only me here

ailag

New member
נו, זה כמו לענות "כי ככה"

אם הוא סתם אקראית ישקר כל רגע שיבוא לו תהיה לנו תוכנית די משעממת. "אה, גם לא באמת נסענו בזמן, זה סתם הכל שחקנים ותפאורה. חוק 1, אני משקר, חחחחח"

ItsMeiri

New member
הוא פתר הרבה מאוד דברים

בלהגיד שהוא משקר.
(לא מסמן ספוילר בגלל המדיניות החדשה?)

ailag

New member
אבל תמיד יש סיבה טובה

כאילו, זה לא סתם שאנחנו מרגישים שאין אחיזה לסיפור כי הכל יכול להיות שקר..
כי זה יהיה סתם גרוע..

(בקודמת סימנתי ספוילר על אוטומט :) )

מישהו אחר?

זה לא נשמע לי הגיוני... לא הגיוני יותר שהוא כן הדוקטור? לא זוכרת אם קראתי את התיאוריה הזאת פה או במקום אחר, אבל נשמע לי אמין שהארט הוא הדוקטור שבין ה-8 ל-9. הדוקטור אמר שמה שהוא עשה לא היה "בשם הדוקטור" -הוא כנראה עשה דברים שהדוקטור לא היה מסכים איתם, ולכן הדוקטור אמר את זה.

May2112

New member
מקווה שימציאו משהו בסטייל הזה

כי תכלס אם באמת ג'ון הארט יהיה הואליארד אז הכול יהיה צפוי כזה ומשעם וכל אפקט ההפתעה שנוצר מלשים אותו ככה פתאום בסוף הפרק יהיה ממש מבוזבז.
אני מקווה שיימצאו לזה פיתרון מגניב שלא יהיה אפשר למצוא ברשת במיליון אתרים של ספקולציות על העונה הבאה..
יש לי עדיין אמון במופאט ואני ממש מקווה שהוא יגרום לכולנו להישאר עם הלשון בחוץ ורק לרצות לרוץ לפה ולדבר על כמה הוא גאון אחרי ה50 שנה..

חח תקווה שאני מקווה שלא תתבדה כי כל הקטע של הואליארד נראה לי כמו בריחה למשהו פשוט..

Outplay

New member
נשמע קצת לא הגיוני

הרי הדוקטור לא אמור לדבר על הישות הזאת עם אף אחד, הוא נורא מתבייש בה. ועם כל הכבוד לפשעים הנוראיים שהוא עשה במלחמת הזמן, הוא לא ממש מסתיר את זה (בייחוד בתקופה שאחרי, אצל אקלסטון), על גבול המשוויץ בזה

נשמע קצת רע מה שכתבתי, אבל זה רק הניסוח

לדעתי...
למשתתפים בספיישל 50 ...

הישות הזאת תהיה קשורה איכשהו למשהו שקרה עוד לפני הסדרה המקורית מ63 או שזה קורה היכנשהו בין הספיישלים של 2009 , וזה גם מסביר את השתתפותו של טננט בספיישל.

ailag

New member
מעניין...

לא רואה כ"כ על מה זה מבוסס, אבל בלי קשר, אם זה יהיה נכון זה יכול להיות טוויסט מעניין.

ailag

New member
יכול להיות

שהפרסום שגוי, או שהוא הוחתם לפרק אחד ב 2014, או פלאשבקים. לא הייתי שוללת את זה.

למעלה