what should I do? 8-(

keren or

New member
what should I do? 8-(

שלום, יאיר! שאלה לי אלייך: ביום חמישי (בעצם ביום שישי לפנות בוקר) האחרון פגשתי בבחור (24) והוקסמתי ממנו לחלוטין, וכנראה שגם הוא ממני והחלטנו להישאר בקשר. אני יודעת שעד עכשיו זה נשמע בנאלי ונדוש לחלוטין, אך השאלה עדיין לא צצה. אתה רואה, יאיר, אני בת מזל גדי , נולדתי ב-11\1\83. אני באה מבית דתי על אף שכעת אני מסורתית ולא דתית ממש. היום הבחור הלז חשף בפני את העובדה שניסיונו המיני לא פעוט, ואילו אני, שיותר בתולה ממריה הקדושה, קצת נרתעתי. נרתעתי, אך לא נסוגתי לאחור, משום שאני מאמינה שישנה כימיה ואין הוא מעוניין בי רק כדי לפאר את הרפרטואר המשגלי שלו. בכל אופן, קבענו להיפגש מחר בערב (יום שני). רציתי לדעת מה אומרים השמיים והכוכבים על פגישה שעלולה להיות מתוחה בשל הפרש הגילאים וכל אשר פרקתי כרגע ממשא ליבי. כל זאת לאור העובדה שייעצת לבני מזל גדי לדחות פגישות חשובות לשבוע הבא. אנא עזור לי, משום שאינני יודעת מה תהיה טיב הפגישה הראשונה והמשמעותית כל כך. תודה מראש, קרן.

keren or

New member
another detail

יאיר! ברצוני לחדש לפניך את תאריך הלידה שלי, משום שהוא לא כתוב בבהירות: נולדתי ב-. 11.1.1983

קרן חביבתי - לצאת ולהפגש, כמובן

אבל ממקום פתוח ובטוח, ובאשר לכל הדברים הטכניים האחרים - הם באמת טכניים, כולל נסיון מיני. בכל קשר לומדים משהו, ומן הסתם תלמדי גם פה. נכון שיעצתי לגדיים לדחות פגישות לשבוע הבא, אבל.. דווקא מהמקום שבו את מרגישה אולי קצת יותר חלשה בגלל מיקומו של הירח, שווה לבדוק את העניין לעומק, מה גם שבסך הכל מדובר בפגישה.. בכל מקרה, גבר שחושף בפגישה ראשונה בפני בחורה את העובדה שנסיונו המיני הוא גדול, לא עושה עלי רושם גדול, ומן הסתם גם על בחורות אחרות. זה נראה יותר אגו טריפ ורצון להתרברב בגלל חוסר בטחון, ומבחינתי זה כבר צורם. אולם אתן לך להתרשם בעצמך, ואזכיר לך שהפגישה האמיתית מתרחשת מתחת לפני השטח, מאחורי הקלעים, ושם קורים הדברים האמיתיים. אז.. צאי לפגישה, תראי מה קורה לך, ותחווי את אשר ניתן לחוות. גדיים,יותר מכל מזל אחר, זקוקים להרבה ניסיונות לפני שהם מגשים קונספט בוגר בשנות העשרים המאחרות שלהם. אני מעדיף לא להתבונן במצב הכוכבים, אלא להשאיר לך להפגש ממקום ספונטני ובוטח בעצמו, שמשתמש רק באינטואיציה שלו. אשמח בכל מקרה לשמוע איך היתה הפגישה, מה קלטת, ומה אמרה האינטואיציה שלך. זה מעניין ומסקרן אותי יותר ממצב הכוכבים, שלדעתי במקרים כאלה עלולים לחסום יותר מאשר לפתוח אופציות. בכל מקרה - בהצלחה..

keren or

New member
תודה בכל אופן..

ובכן, אני לא יודעת אם זכורה לך העזרה שהגשת לי בשעת צרה, אך היא היתה לי לעזר רב משום שסוף סוף ידעתי היכן אני עומדת. יצאנו ונפגשנו, כמובן. הפגישה היתה מאוד נחמדה, אבל כנראה שחסר הניצוץ... למען האמת עוד לא דיברנו מאז הפגישה (שהיתה לפני יותר משבוע) אך אינני מניחה אף הנחה באם נדבר שוב או לא. טיבן של אינטואיציות.. כנראה שקצת קשה לי לבנות מערכת יחסים עם אדם שניסיונו כל כך רחוק משלי. ובכלל יצא לי ללמוד על עצמי קצת שקשה לי להתחיל מערכת יחסים כעת, כאשר אני עדיין קשורה רגשית מאוד לחברי לשעבר (שאני עדיין בקשר איתו היום וזהו Issue אחר בפני עצמו). אז אני מניחה שהפעם אינני מפנה אליך שאלה, אלא מעין סיכום רגשי קצרצר (ויש שיחלקו עלי). תודה על ההקשבה, קרן אור.

yaird

New member
סתם חרמן-לא כדאי.

אני מבית דתי ואין לי ניסיון מפני שעמדתי בניסיון.. אם את רוצה את מוזמנת ליצור עימי קשר:)

חמודי, טעית בפורום..

זה שאתה עמדת ב`נסיון` - טוב ויפה, אבל אל תחליט בשביל אחרים מיהו רציני, ומיהו סתם חרמן. דרך אגב, לפי הנסיון שלך לתפוס טרמפ על הודעה של מישהי אחרת ולהציע לה את עצמך - לי אישית זה נראה קצת יותר לא סימפטי מאשר מישהו שהוא `סתם חרמן` לגבי ה`נסיון` אותו הזכרת - הנה כביכול עמדת ב`נסיון` מוסרי בינו לבינה, אבל כשלת ב`נסיון` מוסרי שבין אדם לחברו : גם נכנסת למקום לא לך, וגם השמצת מישהו אחר, בתקוה לקבל טובת הנאה.. אישית, הפנייה שלך נראית לי לא לעניין, ומכל הבחינות.

למעלה