what the f?!? מה הולך פה?! i´m not here this isn´t happening טוב, אולי זה לא כזה נורא
S skin blues New member 17/6/02 #1 what the f?!? ../images/Emo53.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif מה הולך פה?! i´m not here this isn´t happening טוב, אולי זה לא כזה נורא
what the f?!? ../images/Emo53.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif מה הולך פה?! i´m not here this isn´t happening טוב, אולי זה לא כזה נורא
M Major Thom New member 17/6/02 #3 אני חושבת שקראתי איפשהו.. ..שת´ום החליט בשלב כלשהו של חייו לעסוק קצת בדוגמנות, רק כדי לרפא את האגו הפצוע שלו או משהו. אם אני אמצא את הראיון (למרות שאין הרבה סיכוי) אני אשים אותו כאן. עד אז אתם תצטרכו פשוט להאמין לי (או שלא ) beta band - i know
אני חושבת שקראתי איפשהו.. ..שת´ום החליט בשלב כלשהו של חייו לעסוק קצת בדוגמנות, רק כדי לרפא את האגו הפצוע שלו או משהו. אם אני אמצא את הראיון (למרות שאין הרבה סיכוי) אני אשים אותו כאן. עד אז אתם תצטרכו פשוט להאמין לי (או שלא ) beta band - i know
M Major Thom New member 17/6/02 #4 טוף. לא מצאתי (מן הסתם..) אבל.. מצאתי ראיון אחד.. ת´ום מראיין את ת´ום. די ארוך ומאד מעניין, אז אתם מוזמנים לנעיף מבט (זה בקובץ כי הוא מאד ארוך) beta band - the house song
טוף. לא מצאתי (מן הסתם..) אבל.. מצאתי ראיון אחד.. ת´ום מראיין את ת´ום. די ארוך ומאד מעניין, אז אתם מוזמנים לנעיף מבט (זה בקובץ כי הוא מאד ארוך) beta band - the house song