WHAT THE F&$#%*^ IS THIS???

OZ MASTER

New member
WHAT THE F&$#%*^ IS THIS???

למה חצי מהשחקנים שלי עייפים ולא יכולים לשחק???

ליטן א

New member
אם זה יוני-יולי-אוגוסט,

זה בטח בגלל הפגרה... אבל רוב הסיכויים שאתה לא בחודשים האלה, ואז הסיבה היא שאתה נותן לשחקנים אימון יותר מדי קשה. תוריד להם את רמת האימונים לNormal, והם יחזרו לעצמם.

OZ MASTER

New member
איך אני מוריד את רמת האימונים?

אני בכלל לא יודע איך לעקוב על האימונים.

ofer16

New member
במסך של הסגל שלך

יש כפתור מלמטה שכתוב עליו training (ליד הכפתור של הטקטיקה), תלחץ עליו, תלחץ על general (למעלה באמצע), תלחץ על edit ותערוך את האימונים.

dylan

New member
ורצוי לא לתת לכל מאמן יותר

משלושה תחומי אימון אגב..

dylan

New member
בטח שיכול../images/Emo13.gif

שאתה בדף האימונים תלחץ על coaches ואז נפתח חלון עם המאמנים שלך וליד כל אחד חמישה תחומי אימון (שוערות, טקטיקה, בעיטות, כישורים וכושר), במצב ההתחלתי של המשחק כל מאמן מאמן בחמשת התחומים ולכן כולם ´דולקים´, לחיצה על כל אחד מהם ´מכבה´ אותו.. כך שאם אתה רוצה שמאמן מסויים יאמן רק שוערים, טקטיקה וכושר (בהתאם לכישורים שלו כמובן..
) פשוט ´תכבה´ לו את הבעיטות והכישורים.. מקווה שיצא מספיק ברור.. ומתנצל שכתבתי בעברית (את התחומים)..

dylan

New member
מתוך החוברת של המנג´ר..../images/Emo132.gif

"בראשית הדרך כל המאמנים שלכם ייטלו חלק בכל תחומי האימון. עם זאת כדי למקסם את יכולות האימון שלהם, כמו גם את השימוש בזמן, יהיה מאוד חכם מצדכם לא להקצות למאמן יותר משלושה תחומי אימון בהם הוא יהיה מעורב"..

רגע יש לי עוד שאלה

באימונים אם כל השחקנים היו במישבצת של ה-SKILS זה אומר שרק מאמן שמאמן SKILS יאמן אותם וכל השאר לא יאמנו בכלל? או שזה לא משנה באיזה מישבצת הם?

ליטן א

New member
ועכשיו נשאלת השאלה:

את מי כדאי לשים איפה.. ברור, שמאמן בעל Coaching Goalkeeping (נדמה לי..) גבוה - יאמן שוערים וברור, שמאמן בעל Tactikal knoladge גבוה, יהיה בתחום הטקטיקה. אבל מה עם הכושר, הבעיטות והיכולות? איך יודעים איזה מאמן לשים איפה? מה התחום של כל קטגוריה?

ofer16

New member
הסבר פשוט:

בשביל אימוני fitness - צריך level of dicipline בשביל אימוני tactics - צריך tactical knowladge בשביל אימוני shooting - צריך coaching outfield players בשביל אימוני skills - צריך working with youngsters בשביל אימוני goalkeeping - צריך coaching goalkeepers לכל סוגי האימונים עדיף שיהיה מאמן בעל coaching outfield players גבוה. כמו כן, עדיף שלכל המאמנים יהיה motivating גבוה, man managment, ועדיף גם שיידע לזהות פוטנציאל (judging player potential).

dylan

New member
אצל חלק מהמאמנים כתוב

fitness based ולהם אני כמובן נותן את הfitness (בין השאר)... ונדמה לי שיש גם את אותה הערה לגבי טקטיקה, ואלה כמובן מקבלים את תחום הטקטיקה..

ofer16

New member
פתחת בית אבות?

אם התשובה היא לא, אז למה לעזאזל קנית את דסאיי, בטיסטוטה, אדמונדו, היירו וליזאראזו?!? גם אוברמארס וקול לא בדיוק כשרונות צעירים... איברהים סעיד הוא החלטה טובה! אם התשובה היא כן, אז עשית רכש מצויין!

OZ MASTER

New member
דסאיי וליזארזו עושים עבודה מצויינת!

היירו, אדימונדו ובטיסטוטה עושים עבודה טובה וקניתי אותם במחיר זול. ואוברמארס אחלה שחקן.

למעלה