what the fuck?

what the fuck?

אני פשוט לא מאמין למה שקורה פה... אתם שירשרתם הודעות במשך כמה שעות על להשתכר או לא להשתכר? אז חברה... אני מאמין שכל מי שכתב פה (חוץ מדלפי - היי יעלי) שתה בחיים שלו ואולי השתכר... למה אתם צריכים לדבר על זה?, למה אתם צריכים להתערב במעשים של מישהו אחר... ולכל אותן חברות שנמאס להן שחברות שלהן משתכרות... אולי תהיו יותר חכמות ותעזבו אותן?! הם רוצות להתנהג ככה תנו להן, אתן תמשיכו בבילוי... אבל תגיבו לי על חברים טובים או לא, כי אם יצאתם ביחד והן השתכרו אז הן לא חברות טובות... ויוני, שמעתי היום ממך סיפורים קצת יותר חמורים על מסיבת האלכוהול... אני אומר תשים *^$$# על כולם ותעשה מה שבא לך...

שחף חזר אלינו! עם דעות נחרצות!

שחף שחף שחף לא הבנתי אותך? אתה אומר שאם אתה יוצא עם חבר שלך והוא משתכר אז הוא לא חבר אמיתי וצריך לעזוב אותו?

רק רגע..

שחף הקלאבר..אמר את זה? שחף הקלאבר..הברמן..ממציא המשקאות? להההההההההההההההההההההההה! נ.ב נופר...הוא הבריז לך ולי-הלך לישון ולא קם. בגללו לא הלכתי לבית ספר.

אין בעיה הולכים עכשיו לנער אותו!!!

העיקר אתמול הוא הייתה מלא אנרגיות אמרתי לו "אם אתה נרדם אתה לא קם" אז הוא עושה לי "נראה לך אצלי השעות כבר הסתדרו אני יכול לקום מחר מוקדם" איזה מוקדם ואיזה נעלים!!! נראה לי הוא יקום לנו במאי עכשיו!

אין לך סיכוי!

נופר הייתי אמורה ללכת איתו לבית ספר שלכם היום.. הוא אומר לי: "שירן תתכונני אני כבר מעיר אותך.." אמרתי לו: "אתה בטוח?" ושחף עם הביטחון שלו- "כן,כן" ועכשיו אני בבית והוא ישן!

לא..נופר..הוא אמר...

שאם שתי חברות יוצאות לעיר ואחת מהן משתכרת ומשאירה את השניה בחוסר אונים כי היא צריכה לדאוג לה שלא תשתה עוד ותעשה שטויות.. אז היא לא חברה טובה...כי היא בעצם קילקלה את הערב.. אבל מצד שני הוא אומר לא לדחוף את האף לעניינים של אחרים אם הם רוצים אז שישתו.. מובן?

למעלה