what up???
ח חן שייכת לדביר New member 24/7/01 #5 אההה.. אני יודעת מי זה! גיליתי מיד מי זה וידידי הזה ביקש ממני לא לגלות.... אז תמשיכי לגלות מי זה כל הזמן......חה! מצטערת אם זה מעצבן אותך!!
אההה.. אני יודעת מי זה! גיליתי מיד מי זה וידידי הזה ביקש ממני לא לגלות.... אז תמשיכי לגלות מי זה כל הזמן......חה! מצטערת אם זה מעצבן אותך!!
S Syalo New member 24/7/01 #7 ../images/Emo40.gif ../images/Emo34.gif His name is starting on letter of M & finished on letter of I
../images/Emo40.gif ../images/Emo34.gif His name is starting on letter of M & finished on letter of I
B black_magic New member 24/7/01 #9 אני נורא מבקשת ש syalo תזדהה וכנ"ל לx-x זה יביא הרבה נחת לכל חברי הפורום..
ה המרחפת New member 24/7/01 #10 שליוש, חמודה לא כולם חייבים להזדהות. לא כל יצר חייב לבוא לידי סיפוק מיידי (יצר הסקרנות) ולא כל אדם חייב להתקבל בדרישה שיזדהה....
שליוש, חמודה לא כולם חייבים להזדהות. לא כל יצר חייב לבוא לידי סיפוק מיידי (יצר הסקרנות) ולא כל אדם חייב להתקבל בדרישה שיזדהה....
B black_magic New member 25/7/01 #11 עדידס.. הסקרנות!!!! אני חייבת לספק את היצר הזה בכל מחיר!!!! את צודקת.. מי שרוצה להיות אלמוני אז שיהיה אלמוני בכייף..
עדידס.. הסקרנות!!!! אני חייבת לספק את היצר הזה בכל מחיר!!!! את צודקת.. מי שרוצה להיות אלמוני אז שיהיה אלמוני בכייף..
א אדיר ב.י. New member 26/7/01 #17 להמרחפת ... זה אני אדיר מבאר שבע... מ"ס אי סי קיו שלי הוא 95446916 אז אם יבוא לך לשוחח תשלחי הודעה...
להמרחפת ... זה אני אדיר מבאר שבע... מ"ס אי סי קיו שלי הוא 95446916 אז אם יבוא לך לשוחח תשלחי הודעה...