סוניק הקיפוד
New member
What Will The Neighbours Say?../images/Emo118.gif
ביקורת על האלבום מאת סוניק הקיפוד אין לי מה לכתוב ממש כהתחלה, אני ממש נהנה להאזין לאלבום. הציונים שלי יהיו מתוך 5. The Show שיר מצויין. התחלה טובה מאוד לאלבום, וכמובן- כבוד, השיר מדבר בבירור על ענייני בנות. אהבתי ביותר את הקצב, השיר מקבל אצלי 5
ללא ספק. הסינגל והקליפ פריצה נהדרת לסטייל חדש ולהזכיר לעולם: אלאוד כאן. האיכות של הקליפ לא היתה ממש טובה, אבל הקונספט טוב מאוד. הבגדים בקליפ גם מאוד יפים. הקליפ מקבל 4. Love Machine שיר שני באלבום, עוברים לז'אנר שונה עם קצב מיוחד. הבנות לא רוצות להישמע אנוכיות, והפעם השיר קצת פתוח יותר- 'אני מכונת אהבה, תן לי נשיקה' וכו', לא כמו בשיר הראשון שמתגרה. שיר מצויין. ציון
5. הסינגל והקליפ עוד לא התעמקתי בלהקה בתקופה שהשיר הזה יצא כסינגל, אך לשיר הזה מגיע להיות סינגל כמו כל שיר מצויין באלבום. הכיאוגרפיה בקליפ מאוד יפה, הקונספט, הלבוש - הכל. בכל אופן, הבנים שמשתתפים בקליפ לא ממש מתאימים לדעתי. הקליפ מקבל 4.5. I'll Stand By You פתאום, ברצועה השלישית מגיעים לשיר שקט ומעודד. בלי קשר שהשיר הוא חידוש, ובלי השוואה- הבנות מבצעות אותו מאוד יפה. בשיר יש המון מילים מעודדות וממש מראה את היכולת המוזיקלית של הבנות! אני לא ממש מתעמק בשירים שקטים, אך השיר מקבל 4.5. הסינגל והקליפ הוצאת הסינגל היה רעיון טוב וכך היה נראה. הקליפ מאוד יפה, סגנון חדש של רוגע ואפילו אומנות. למרות זאת, הקונספט דל מדי וחסרים סטים, הקליפ מקבל 3.5. Jump ברצועה הרביעית עוברים לשיר שזכור לנו מפסקול הסרט, והקליפ הפתאומי. מקומו של השיר הזה באלבום באמת מיותר, הרי השיר יצא בגרסא החדשה של האלבום הראשון. שיר מגניב, עם הרבה קופצניות. (השיר הראשון של הלהקה ששמעתי) השיר מקבל אצלי 5 - ולדעתי הוא יותר טוב מהגרסא המקורית. הקליפ יפה מאוד, קונספט ענק, והמון קופצניות. שילוב קטעים מהסרט הרסו את הקליפ לדעתי. הקליפ מקבל 4.5. Wake Me Up שיר יפה, ורועש כמובן. בהתחלה לא הבנתי על מה השיר מדבר, אך הקצב מאוד נחמד. השיר מקבל אצלי 4. הסינגל והקליפ הסינגל מאוד נחמד, למרות שרצו המון לשנות את המילים שלו. זה הקטע של הבנות, לדבר על דברים שבאמת מתאימים לנוער. הקטע של האופנועים ארוך מדי, ומרוב שהוא נמצא הוא נראה לא מציאותי. הקליפ מקבל 4. Deadlines & Diets ברצועה השישית של האלבום נמצאת ממש עלילה. אהבתי מאוד את הרעיון של השיר, הוא מספר סיפור, בקצב איטי ונחמד. השיר מקבל 3.5. Big Brother שיר אדיר. הביצוע מצויין, למרות המילים הלא קשורות. אהבתי כל קטע בשיר הזה, במיוחד השילוב של הקול של שריל! השיר מקבל אצלי 5, ואם היה אפשר אפילו יותר. Hear Me Out הקול המתוק של שרה פשוט כובש את השיר. אין מה להגיד, המילים ממש נוגעות ללב והביצוע מאד יפה. הקול של הלהקה ממש מתאים בשיר הזה, והוא מקבל 5. Graffiti My Soul שיר מאוד מגניב, סטייל חדש שמשקיף את הקול של הלהקה בדרך אחרת. השיר נשמע מאוד מאיים ובעל בטחון של הבנות, וזה גורם לו להיות מאוד יפה. המון תקיעות קול
דבר מאוד יפה, והשיר מקבל 4.5. Real Life כבר ברצועה העשירית, שיר שמדבר על החיים עצמם. מתחילים בדבר אחד, ובקרוב מאוד הוא הופך למשהו אחר. המנגינה מאוד נחמדה, אבל המילים.. קצת נדחפות. יש לשיר הזה סגנון שונה
3. Here We Go שיר מאוד מגניב, לוחש ורומז. רואים שלא היו בטוחים בהצלחה של השיר הזה, ושמו אותו כרצועה 11. השיר, המילים, הגרסא המחודשת והכל, מאוד יפים. שיר יפה מאוד, למרות שבגרסאת האלבום הביצוע לא כ"כ יפה. השיר מקבל 4.5. Thank Me Daddy פתיחה נהדרת לשיר, עם מנגינה יפה מאוד. השיר נשמע כפופ טהור ונקי, והקול של קימברלי מאוד משתלב ויפה פה. כל קטע בשיר הזה נהדר, ומאוד כיף להקשיב לצליליו
5. I Say A Prayer For You מה השיר הזה עושה לקראת סוף האלבום? שיר מצויין שכמותו! המילים, המנגינה, הכל פה פשוט מרגש! אין מה להגיד ממש, ניקולה ממש מראה פה את כישרון השירה שלה ברמה מעולה, וכמובן גם את כשרון הכתיבה שלה. השיר מקבל 5 ואפילו יותר. A Hundred Different Ways שיר מגניב, שנותן חשק (כמובן, כמו תמיד) לשמוע שוב את האלבום. המילים של השיר, המוזיקה שלו והביצוע גורמים למין ריגוש. וכמובן, הקול הנהדר של נאדין, וכמו כל שיר שהבנות כתבו
5. בכלליות, אלבום מצויין. נהדר להקשיב לו תמיד, במיוחד לשירים הקצביים. ציון כללי: 4.5.
ביקורת על האלבום מאת סוניק הקיפוד אין לי מה לכתוב ממש כהתחלה, אני ממש נהנה להאזין לאלבום. הציונים שלי יהיו מתוך 5. The Show שיר מצויין. התחלה טובה מאוד לאלבום, וכמובן- כבוד, השיר מדבר בבירור על ענייני בנות. אהבתי ביותר את הקצב, השיר מקבל אצלי 5