What witches do...

daneil6776

New member
אממ

לא הבנתי מה הן עושות סליחה על העילגות זה נראה קצת כמו גירוש שדים אבל אתם לא מאמינים בשדים?

מה שהם עושים שם זה סיאנס

אחת השיטות הפחות טובות לתקשור עם מתים. מי זה "אתם" בדיוק? החבורה שבסרט לא מייצגת את כל המכשפות שיש בעולם, הם מייצגים רק את עצמם.

mbinh

New member
אני אישית לא מאמין בזימון רוחות

יש כל מיני טיקסי זימונים. זה תלוי מה אתה מזמן. לי לא יצא לזמן רוחות(כי זה די נוגד עקרונות באמונתי).

gwizard

New member
זה בסדר

גם הרוחות לא מאמינות שתוכל לזמן אותן
עכשיו ברצינות, למה זה נוגד את עקרונותיך ?

mbinh

New member
תשובה

כי אני לא מאמין באפשרות לזמן רוחות כל הזמן. ומעוד כמה סיבות שאולי בעתיד אבחר לפרט.

יש ציור חביב

שפעם ראשונה ראיתי אותו בספר "כישוף שחור" של רולו אחמד (שקראתי אותו לפני שנים רבות. לא ממליץ עליו. כל הגישה שלו לכישוף היא "אנטי". הספר במקור הוא מ-1968 אם אני זוכר נכון) - הציור מראה שני מכשפים עומדים בתוך מעגל בבית קברות ומזמנים את הרוח של אחד המתים. הם לא נכנסים כאן לשום טראנס, הם עושים את הפעולה בצורה חיצונית ובטוחה. הם קוראים לרוח המת במקום שגם כך קרוב ל"גבול" בין העולמות (בית קברות) וסביר להניח שהם קוראים למת מסויים - וזה שהם נמצאים ליד הקבר שלו/שלה מחזק את האפשרות שזו אכן תהיה הרוח איתה רצו לדבר. אז הנה הציור (אם כי אני חושב שהציור בספר רק דומה לזה וממקור אחר. אני אבדוק בהזדמנות). מעבר לזה, זה כבר נושא לפורום אמנות המאגיה/פורום רוחות והעולם הבא.

RainBird

New member
הציור בספר של רולו הוא אחר. ספר הכישוף הראשון שלי אגב. הבא היה מאמזון.

אני דווקא לא התעמקתי כ"כ בסיאנס

יותר אהבתי את טקס הוויקֶנינג של הרך הנולד שיש אחרי אותו סרטון.

gwizard

New member
הנקודה היא לא הסיאנס

אני פרסמתי את זה ספציפית בגלל טקסי האוסטארה והאימבולג כי סך הכל אנו בפורום פאגאניזם. אני אישית מאוד אהבתי את טקס אוסטארה, לדעתי הם עשו אותו בצורה מאוד יפה. למרות שזה מצולם בוידאו ולא חי, עדיין מרגישים את העוצמה כאשר קוראים ליסודות ולאלים. בעיני זה הדבר היפה מכל. יש גם שני חלקים של פיתוח ראיית הנסתר שאני ממליץ לראות. דרך אגב, החבורה המצולמת הם וויקאנים ממסורת הקורליאן ושייכים למקדש הטריניטי.

הטקס עצמו יפה,

אבל הרעיון, אוי הרעיון - לא שונה כלל ועיקר מהטבילה הנוצרית. אולי הוא לא בא מאותם מניעים תיאולוגיים, אך התוצאה היא שמראש מכריזים על דתו של התינוק כעל "וויקה". היה עדיף שישאירו את הברכות אך מוציאים את הקטע של Wiccaning. את זה הוא יוכל לעבור כשהוא יחליט שזה באמת מה שהוא רוצה, ולא החלטה שרירותית של הוריו.

gwizard

New member
זה לא תמיד כך

כעיקרון, ישנם כמה אסכולות מתחום הזה. אחת אומרת שאכן מכניסים את התינוק למשפחה ולדת אליה משתייכת המשפחה. השנייה אומרת כי זהו סך הכל טקס המכריז בפני האלים והקהילה על כך שנולד תינוק חדש ואין כאן שום אקט של חניכה לוויקה, בניגוד לאסכולה הקודמת. אני אישית דוגל בשנייה ולא רואה בכך שום דבר פסול.

למעלה