whatever people say i am

whatever people say i am

that's what i'm not! XXX תמיד הייתי כזאת קצת עצובה היא אומרת ולפעמים מכבה את האור מדברת לאוויר החדר במילים צרודות את המכתבים שהיא רק כותבת וסיפורים רחוקים עם מטאפורות על חיים אחרים. תמיד הייתי קצת רעה, כשאני לא הורסת סדינים מתוצרת חוץ ולפעמים כיביתי לך את העיניים כשבכית תמיד רציתי לראות מה ייצא לך מהאף כשתראה אותי. תמיד הייתי כזאת תמימה הוא אומר ומגושמת, שחולמת על פרפרים שישתחררו מהיד שלי בתוך חיים רחוקים עם מטאפורות בזמן אחר תמיד דמיינתי את ההרגשה כשאני אדפוק את הראש שלי בשלך.

birth and death

New member
וואו...עוד אחד חלק, יפה

כשאני לא הורסת סדינים מתוצרת חוץ- מה זה אומר? זה לא מסר אנטי נורמטיבי כלשהו נכון?

תודה:)

אהמ.. לא חשבתי על זה... אז כנראה שלא... יש גם כמה שיפוצים קלים... : Whatever People Say I Am That's What I'm Not ARCTIC MONKEYS) תמיד הייתי כזאת קצת עצובה היא אומרת ולפעמים מכבה את האור מדברת לאוויר החדר במילים צרודות את המכתבים שהיא רק כותבת וסיפורים רחוקים עם מטאפורות על חיים אחרים. תמיד הייתי קצת רעה כשאני לא הורסת סדינים מתוצרת חוץ ולפעמים כיביתי לך את העיניים כשבכית בקול תמיד רציתי לראות מה ייצא לך מהאף כשתראה אותי בועטת. תמיד הייתי כזאת תמימה הוא אומר ומגושמת, שתופסת פרפרים כדי שישתחררו מהכיסים שלי בתוך חיים רחוקים עם מטאפורות בזמן אחר תמיד דמיינתי את ההרגשה כשאני אדפוק את הראש שלי בשלך.

למעלה