What's Your 20? 20 Greatest Women, 20 Years

blah blah story

New member
What's Your 20? 20 Greatest Women, 20 Years

אז CMT העלו סקר חדש ...על 20 הנשים המדהימות ביותר ב 20 שנה האחרונות. למי אתם תצביעו? |אפצי| שאניה |שיעול| להלן הרשימה: Dixie Chicks Sara Evans Emmylou Harris Faith Hill Alison Krauss Miranda Lambert Patty Loveless Martina McBride Reba McEntire Jennifer Nettles Dolly Parton LeAnn Rimes Hillary Scott Taylor Swift Shania Twain Carrie Underwood Gretchen Wilson Lee Ann Womack Wynonna Trisha Yearwood

LeAnnDylan

Well-known member
ברור שליאן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אם כי יש נציגות די יפה לרוב הנשים שאני אוהבת. כל הכבוד!‏

Guncrazy

New member
אפשר לבחור 5

הצבעתי לליאן, מרטינה, שאניה, ג'ניפר והדיקסי צ'יקס.

LeAnnDylan

Well-known member
הו במקרה הזה זה קשה..

מצד אחד לבחור את החמש שאני הכי אוהבת זה קל: ליאן, מירנדה, ג'ניפר נטלס, הילרי סקוט ומרטינה מקברייד. מצד שני כשצריך לבחור 5 שהכי מגיע להן שאניה חייבת להיכנס לשם... וגם הדיקסי צ'יקס ופיית' היל
נראה לי שמבחינת החמש הכי ראויות, מבחינתי לפחות, הייתי הולכת על ליאן, מרטינה, שאניה, דיקסי ופיית'. גם כי אלה חמשת האמניות שהכי אהבתי בתחילת דרכי בעולם הקאנטרי...

החמש שלי

דומה לשל שירלי רק מחליפה את מירנדה בג'ניפר. אוהבת את שתיהן וסביר להניח שג'ניפר טובה יותר אבל מה לעשות הלב רוצה מירנדה.

Guncrazy

New member
תהרגו אותי. לא יודעת מה אתן מוצאות במירנדה

לשיר היא לא באמת יודעת. היא כבר לא מנגנת בגיטרה או כותבת שירי זעם אז מה אתן עדין ממשיכות למצוא בה??

מבחינתי לפחות

היא לא צריכה להיות זמרת דגולה ודיוותית (בשביל זה בחרתי באחרות ברשימה
) אבל השירים שלה כן שווים. בין אם הם מדברים על שריפת בתים או לב שבור. אני אוהבת את הגישה שלה ואת הספייס שהיא מוסיפה למוזיקה שלה. היא רעננה ושונה ואין הרבה כמוה בעולם המוזיקה היום. היא אישה חזקה שנותנת דוגמה טובה לנשים ברחבי העולם. אני לא רואה למה זה רע או איך אפשר שלא לאהוב אותה בשל זה בלבד.

Guncrazy

New member
לאהוב אותה על סמך זה בלבד?

אני יכולה להבין איך את יכולה להעריך אותה בתור דמות חינוכית (נניח) בשל זה, אבל להכניס אותה לרשימת הזמרות הכי טובות של ה-20 שנים האחרונות? על שם מה ולמה?? להגיד שאותה את הכי אוהבת זה דבר אחד ואני לא אתווכח איתך על טעמך הקלוקל אבל להכריז שלה מגיע יותר מלאחרות ברשימה במיוחד ג'ניפר נטלס שכביכול נמצאת באותה משבצת "אמנית חדשה" יחד עם מירנדה, ביחס לשמות אחרים ברשימה זאת אומרת, זו פשוט בדיחה בעיניי.

LeAnnDylan

Well-known member
מצד אחד אני יכולה להבין אותך

ג'ניפר נטלס לא רואה את מירנדה ממטר כשזה מגיע לשירה. אבל מירנדה היא הרבה יותר אמנית מאשר זמרת. היא שמה את הפוקוס שלה, בחוכמה אם יורשה לי להוסיף, ביתרונות שלה שהם כתיבה והופעה. על הווקאל הסביר שלה היא מפצה בכריזמה. אני בטוחה שאנשים שהולכים להופעה של מירנדה לא יושבים כל ההופעה וחושבים לעצמם וואי יש לה קול כזה ממוצע, למה אנשים אוהבים אותה. בניגוד להופעות של זמרות כמו מרטינה מקברייד שכל הפואנטה שלהן היא להוכיח עליוניות כלשהי בז'אנר ולהראות כמה גבוה היא יכולה לשיר ואיזה ריינג' נרחב יש לה, הפואנטה של מירנדה היא לתת שואו טוב וסו פאר עושה רושם שהיא עושה עבודה לא רעה. כמובן שלכל המיקס נכנס גם הקריטריון של טעם אישי ואם המוזיקה שלה לא מוצאת חן בעינייך זה לא משנה באיזה סולם היא תשיר או לאיזה תווים היא תגיע. בעיניי השירים שלה טובים ולמרות שהיא איבדה קצת מהאדג' שאפיין אותה בהתחלה (מה שגרם לי לאהוב אותה קצת פחות לאחרונה) בסופו של יום, בעיני, היא עדין אמנית מעולה.

Guncrazy

New member
לא יודעת. לא מצליחה להתחבר

שואו טוב אמרת? ליידי אנטבלום נותנים אחלה שואו. ואין שום עוררין על זה ששוגרלנד זו אחת הלהקות עם השואו הטוב ביותר בז'אנר. אז איך עדין למירנדה יש את העליונות כששתי הנ"ל יכולות לשיר סביבה במעגלים?

מוכנה להסכים איתך על זה ששוגרלנד נותנים

שואו טוב יותר מבחינה ווקאלית. ג'ניפר נטלס היא פרפורמרית מלידה והאווירה בהופעות שלהם זה משהו לא מהעולם הזה. ויחד עם כל האהבה והערצה האינסופית שלי לשוגרלנד, אני עדין מעדיפה להיות בהופעה של מירנדה שאולי תזייף בחלק מהשירים אבל עדין תתין 110% שואו ולא תשאיר אף אחד לשבת לאורך כל ההופעה. לגביי ליידי איי אני מצטערת. אומנם אני אוהבת אותם מאוד וחושבת שהם זמרים נפלאים אבל אם צריך להשוות בין הופעות. מירנדה ושוגרלנד נמצאים בערך 20 רמות מעל ליידי איי.

Guncrazy

New member
עזבי אותך רגע מטעם אישי

בטעם אישי אני יכולה להכריז שטרשת עורקים יותר מהנה מכולן. אני מדברת איתך על עובדות בשטח נטו. מבחינה מקצועית שכוללת הכל כולל הכל את באמת חושבת שמירנדה למברט נותנת שואו מוצלח יותר משוגרלנד?

נו מה

כן. שוגרלנד טובים יותר בלייב (אם כי מאז האלבום האחרון שלהם שהם מוכרחים לדחוף להופעות, איכות ההופעה שלהם ירדה פלאים) אבל כל הדיון סבב סביב העובדה שמדובר בטעם אישי. זה שאת מנסה להכניס את כולם לסאמר קאמפ למוזיקה ולקבוע מי טובה יותר זו הסטיה שלך. אני מלכתחילה טענתי שמדובר בטעם אישי שלי
את סתם חולת נפש האני.

Guncrazy

New member
איך אני, שמעדיפה איכות על פני זיופים בשקל

יוצאת חולת נפש מכל הסיטואציה? את ודילן, חסרות הטעם שחושבות עם הואגינה שלכן ומעדיפות גרוזיה על פני כישרון, חולות נפש

למעלה