when in rome...(כתבתי נכון?)
היה פרק ממש נחמד
אהבתי את כל הרעיון של להחליף בין האנשים... ו... מסכן קרסוס, שכאילו הוא צעק שהוא קרסוס ולא ורקיניקס אבל עדיין הרגו אותו.. בעקרון הוא לא מסכן כי הוא איש רע...אבל עדיין ריחמתי עליו
היה קטע שמממש אהבתי! בהתחלה לא כל כך הבנתי אותו אבל בסוף קלטתי
בקטע שזינה נלחמה עם שני הלוחמים על הסוסים.. אז ראיתי כזה שהיא לא באמת מנסה להילחם כמו שהיא יכולה.. כי תוך שניה היא יכולה לנצח אותם.. וראיתי כאילו שהיא בקושי ניסתה להתחמק מהם.. ושהם פגעו בה וזה.. והיא יכלה תוך שניה לעשות סלטה ולהעיף אותם... אבל רק בסוף כשגבריאל וורקיניקס אמרו שסתם שכדאי שימהרו כי אז זינה סתם צריכה להילחן יותר זמן, אז קלטתי שהיא בכוונה נלחמה הרבה זמן כדי שהם יספיקו להחליף בין קרסוס לורקיניקס
חיחי =) ואז, כשזינה ראתה את גבריאל מזה התלהבתי! כי היא התחילה באמת להילחם כמו שאנחנו מכירים! וגם היתה מנגינה ברקע כזאת נורא נחמדה!
חחה.. אגב, יש מקום שאפשר להוריד כל מיני מנגינות שמתנגנות ברקע של כל מיני סצנות וכאלה..? (או נניח בפרק "בנות רוצות רק לעשות כיף" אז כשגבי נכנסת לחדר ומתחילה לרקוד כזה, אז יש ברקע מנגינה כזאת די יפה, שהיתה עוד כמה פעמים בתוכנית...מאיפה משיגים את זה..?) ו... קצת ריחמתי על גבריאל, כי...היא עשתה משהו שהיא לא היתה שלמה בו ב-100%, למרות שהיא ידעה שקרסוס היה רע, עדיין היה לה קשה שהיא איכשהו היתה שותפה לכך שמישהו נהרג..והיא יכלה למנוע את זה.. אבל לא נורא
ו...חוצמזה... יש לי בקשה.. כל העניין עם סיזר נורא לא ברור לי.. אתם יכולים בבקשה לכתוב לי לפי הסדר את כל הפרקים שהוא משתתף בהם? (לפי הסדר) ואם זה אל קשה אז גם אולי משפט קצרצר מה קורה באותו פרק שקשור לסיזר..? כאילו הפרק הראשון שאני יודעת שהוא היה זה הפרק "גורל".... מאחרי זה כבר הכל מבולגן לי.. הפרק שהיה היום, זה הפרק השני שהוא משתתף, או שהיה לפני זה עוד פרק..? וגם הפרקים שאחרי, הכל נורא מבולגן אצלי במוח ואני לא מצליחה לסדר
אז. אם מישהו יכול לעזור לי אני מאדו אודה לו.. =) תודה! ו.. בה ביי אהה ועוד משהו, זינה קרעה אותי כשפומפיי שאל אותה למה קוראים לה הנסיכה הלוחמת, אז היא אמרה: כי סיזר כבר היה תפוס! פחחחחחחח =) מצחיקה!
היה פרק ממש נחמד