When the levee breaks הוא המנצח של

M e n s R e a

New member
When the levee breaks הוא המנצח של

החוליה החלשה עבור האלבום הרביעי! פייר, הופתעתי, אבל לפחות לא קרה הדבר הצפוי, בניגוד למה שחשבתי. בכל מקרה, ממחר תתחיל החוליה החלשה עבור האלבום החמישי במספר-Houses of the holy. ואם גם בו תעיפו לי את הפייבוריטי עוד לפני הגמר, לא תהיה חוליה חלשה עבור האלבום השישי ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif סתם, סתם, צריך לדעת להפסיד בכבוד.

M e n s R e a

New member
ועכשיו אולי תסבירו לי מה כ"כ יפה בו?

ניסיתי אפילו לשמוע אותו שוב, במהלך הטורניר, אחרי ששמתי לב לאהדה העצומה לה הוא זוכה כאן. לא מצאתי בו משהו כזה אקסטרווגנדי בשביל לחשוב שכ"כ הרבה פה יחשיבו אותו לפייבוריטי שלהם לרביעי. אבל מילא, עניין של טעם.

Anuerysm

New member
מה זה מה כל כך יפה בו?

רוברט פלאנט בשיאו אתה לא נמס כשהוא אומר "sorry but i cant take you" בסוף?

M e n s R e a

New member
הקטע הוא, שאני אפילו לא זוכר את הקטע הזה

כן, נראה לי שאני בודד במערכה אבל לפחות זו מערכה על איזה שיר של לדזפ יותר יפה, אז לא אכפת לי להפסיד בה...

M e n s R e a

New member
ואכן ראוי לפתח פה דיון, אם בא לכם

וזה בהשראת האופן שבו סיים נועם את החוליה החלשה עבור השלישי: האם הופתעתם מהעובדה ש-When the levee breaks ניצח? האם הצבעתם בעדו בלית ברירה בגמר, או שהוא האהוב עליכם מהאלבום? ובאופן כללי-האם יש אילו הצעות לשיפור לקראת הטורניר הבא (שאותו לא אעשה, אבל אחזור ל-Presence)? האם אתם לא מקווים, לפחות בשבילי, שכש-MCR יגיעו לארץ, הם לא יופיעו באמפי רעננה, כדי שהעיר שלי לא תוצף בילדי אימו, 5 דקות מהבית? ../images/Emo3.gif

AeroTom

New member
עונה:

../images/Emo41.gif האם הופתעתם מהעובדה ש-When the levee breaks ניצח? כן ולא. הופעתי לטובה מאוד שלא הלכו פה על שירים מוכרים יותר ובאמת לקח שיר מעולה את משחק האלבום. וגם לא הופתעתי מאוד, כי אנשים שבאמת מכירים את זפלין (כמו שיש כאן בסביבה) מכירים את כל הקטלוג שלה ויודעים שיש המוני שירים מקסימים והכל עניין של תקופות ושמים שוויון לכל השירים כאחד. לא משנה אם מוכר יותר או מוכר פחות. ../images/Emo41.gifהאם הצבעתם בעדו בלית ברירה בגמר, או שהוא האהוב עליכם מהאלבום? הצבעתי בו ברצון עז שיזכה. לא יודע אם הוא האהוב עלי ביותר כרגע מהאלבום, אבל הוא תמיד יהיה כזה או בין הכי אהובים שם. בכל אופן, אני אוהב אותו הרבה יותר כיום מאשר Black Dog ו-Stairway. הוא סיום ענק לאלבום הרביעי ומראה שוב איך זפלין לוקחים שיר בלוזי ישן ועושים עליו את ה-Arrangement שלהם ויוצא משהו פשוט ענק. כשהמפוחית של פלאנט נכנסת שם זה אחד מהקטעים היותר אהובים של זפלין. שיר גדול שמגיע לו לזכות. ../images/Emo41.gifובאופן כללי-האם יש אילו הצעות לשיפור לקראת הטורניר הבא (שאותו לא אעשה, אבל אחזור ל-Presence)? אני מציע שיהיה זמן מוקצב למשחק. נגיד 3 ימים או שבוע, ולהקפיץ את השרשור שלו אם עברו 3 ימים כדי שאנשים עדיין יראו את זה טוב כשמישהו מצביע. הייתי מציע גם שכל מי שמצביע יהיה חייב לפרט על הבחירה שלו ומה הוא חושב על השירים שבחר, כי זה מוסיף הרבה ועושה את המשחק ליותר מעניין וגם עם יותר מידע ודעות. אבל זה לא חובה, כי לא כולם תמיד נוטים לעשות זאת. כל הכבוד על הבחירות בשיר. מקווה שיהיו עוד זכיות כאלה גם במשחקים הבאים. ושקלתי לקחת על עצמי את המשחק של Physical Graffiti, כי זה האלבום האהוב עלי כיום של הלהקה. אם אף אחד לא ירצה...

M e n s R e a

New member
אתה מוזמן לעשות את פיזיקל

לא נראה לי שמישהו אחר רצה. אגב, לא עשיתי זמן מוקצב בדיוק בשל אילוצי זמן. לא רציתי להלחיץ את עצמי. השתדלתי אבל באמת לסיים כל סיבוב כל איזה 3 ימים.

IamAR

New member
XDDDD

גם אני חשבתי על זה בעקרון ברעננה יש הרבה חותכי וורידים, אבל רובם פוזה (למרות שמלכתחילה אימו זה פוזה) אבל אם MCR יופיעו פה ויביאו איתם את כל מעריציהם השרופים שרואים חצי עולם אני חוששת שמא אני אתחיל לחתוך האמפי שלנו הולך ומתפרסם איי לייק איט אני כבר לא צריכה למכור כילייה כדי להגיע להופעה

Bill Kilgore

New member
די מופתע שהוא זכה

יש 4-5 שירים יותר טובים ממנו באלבום הזה (לדעתי לפחות), אבל יפה שהגיעו 3 שירים מאוד שונים לסוף (בלק דוג, סטיירוואי והזוכה). בדירוג הבא הפייבוריטים שלי הם The Song Remains the Same, No Quarter ,Over the Hills and Far Away ולגבי MCR, בוא נקווה שהם לא יגיעו לארץ, ואם הם יגיעו יקבלו אותם כמו שהם רגילים : http://www.youtube.com/watch?v=XO4QsQxcpjk

Anuerysm

New member
תנסו מיד אחרי ששמעתם את ההקלטה הזאת

לשמוע את Beware of darkness של ג'ורג' האריסון

IronBlood

New member
עונה:

האם הופתעתם מהעובדה ש-When the levee breaks ניצח? מממ.. כן, בהתחלה קיוויתי שישאירו את השירים הכי טובים (לדעתי) בסוף, אבל זה לא קרה. הייתי די בטוח שסטרווי או בלאק דוג יקחו לקראת הסוף וthe levee נראה לי כמו מין אנדר-דוג מול שני השירים האחרים. האם הצבעתם בעדו בלית ברירה בגמר, או שהוא האהוב עליכם מהאלבום? מממ.... הצבעתי לו כי הוא יותר טוב מבלאק דוג, לדעתי, אבל מתוך כל האלבום, לא הייתי בוחר בו כפייבוריט שלי.

M e n s R e a

New member
ותזכורת למנצחים הקודמים:

1-Dazed and Confused (בוצע ע"י גידי) 2-Whole lotta love (בוצע ע"י Cerebral Assassin) 3-Since I've been loving you (בוצע ע"י נועם) מזל שיש אפשרות לחפש בפורום ספציפית. בכל מקרה, יהיה ממש מגניב לעשות בסוף חוליה חלשה בין כל המנצחים. לילה טוב.

FunkyMonk

New member
אני חושב שזה שיר ענק

מאד מאד שובר את הרוק הפשוט של זפלין של בד"כ. משלב בלוז ברמה גבוהה עם רוק, עוצמה ורעש. מת על השיר הזה, אבל אוהב יותר את Black Dog. חבל שלא ניצח. בכל מקרה, אני אתחיל את Houses of the Holy מחר בערב, ואמשיך משם.

M e n s R e a

New member
אחלה

ו-Presence שלי. מישהו מתנדב לפיזיקל גרפיטי? ? ? אגב, לא יודע אם אמרתי לך כבר, אבל אחלה חתימה, אהבתי איך ששילבת את ה-847 שם. גם אני עשיתי משהו שמזכיר, שלך יותר מגניב

למעלה