where can i find stickers of glglz?

גלעד2211

New member
גם וגם עוזרים שם

פעם עזרו לי בשיר ששודר כששמעתי במקרה במקום ציבורי

גלעד2211

New member
חס וחלילה בבית אין הבנה?../images/Emo13.gif

אני שומע את התחנה הזאת כשממש ממש אין מה לשמוע וזה פעמים נדירות שאין איתי אפילו את הנגן MP3 ככה אני שומע רק כשני במקומות ציבוריים ואז אין לי ברירה כמו אוטבוסים למרות שלמזלי רובם שומעים או 100 הנהדר או 99 המאוס.

גלעד2211

New member
שיהיה

אני פשוט במוזיקה שומעת כמעט כל היום 100 אני אוהב את השדרנים בעיקר את ירון אשבל המצחיק ורוב התוכניות שם עד בערך רדיו MTV שזה רק שירים חדשים אבל גם את זה אני שומע מידי פעם!

RJlake

New member
אני שמחה שאת שומעת סוגי מוזיקה

מגוונים ונהנית כל יום מחדש

גלעד2211

New member
חחחחחחח ידעתי שתתפסי על זה ../images/Emo13.gif

זה באמת משעשע לא אומר בציניות

enigma69

New member
2bad that..

glglz don`t play modern classical music like Sara Brightman,Emma Shapplin,etc.i love it.a lot.

גלעד2211

New member
לא חבל מי שלא נאה לו <כמוני למשל>

פשוט מסובב את הכפתור ועובר לתחנה אחרת. מי שנהנה מהתחנה הזאת שיבושם לו זכותו להאזין למה שהוא משלם עליו בכח. והזמרים שציינת הם נהדרים שרה ברייטמן בכלל אגדה היא מצויינת יש לה חידוש מדהים לשיר DUST IN THE WIND שמעתי את זה בתחנה שאני שומע לראשונה לא ידעתי שהיא חידשה את זה בכלל. אגב סתם שאלה למה אתה צריך סטיקר שלהם עם אתה לא אוהב אותם או את הפלייליסט שלהם?

b o n c h

New member
תרשה לי לתקן

יש לי מן סטייה כזאת לתקן שגיאות כתיב אגב סתם שאלה למה אתה צריך סטיקר שלהם עם אתה לא אוהב אותם או את הפלייליסט שלהם? אם(!) לא עם

RJlake

New member
מי אמר שהוא לא אוהב אותם או את

הפלייליסט שלהם? כולה ציין עובדה שחבל לו שהם לא משדרים שירים שלהם...

enigma69

New member
you right

i love glglz.it`s great.the version of Sarah 2 dust in the wind is awesome.also her cover 2 whiter shade of pale,which u can hear on glglz from time2time.i mean the original version.do u guys know pandora.com?well..it`s the best radio EVER!.

גלעד2211

New member
כל דבר את מתווכחת אה?../images/Emo13.gif

הרגע צילצלתי לשם בשביל לבדוק ואמרו שישלחו בדואר נתתי כתובת של חבר שיהיה לו מ'כפת לי

למעלה