where is the hip hop

**yoav**

New member
where is the hip hop

תגידו רק אני שמתי לב שאין כבר מסיבות היפהופ איכותיות שפשוט אפשר לבוא ולשמוע שירים טובים, בלי כלמיני מאשאפים או משחקי דיג'ייז כאלה, בלי כל מיני פוזות של דיג'ייאים שמשחקים אותה מחתרתיים מאגניבים ושמים לנו דברים שרק פלג מכיר, אלא פשוט מקום שמנגן קלאסיקות, מיינסטרים טוב, ג'י פאנק וכאלה??? סתם חבל, כרגע הברזילי זה המקום היחיד שנותן מענה, וזה גם כן לא קולע בול, אלא יותר מפוזר לכיוונים כמו רגאיי, Fאנק ואלקטרוני אני חושב שמאש הוא בעצם הדיג'יי היחיד היום שעוד איכשהו שייך לאסקולה שמנגנת היפהופ טהור, וגם הוא נוטה טיפה לנגן דברים כבדים מדי מה אתם אומרים?? קיים איזה ליין כזה שאני לא מכיר??

dod drakon

New member
ישנת חזק בשבוע האחרון הא...

ZZZzzZ נכון להיום זהו הליין היחיד שנותן מענה לTRUE היפ הופ... בלי קראנק, בלי הייפי, בלי פופ שיט ובלי Fאנק רק אולדסקול/קלאסיקות/ברייק. לדוגמה השבוע היה את כל מה שצריך : WU, קיי אר אס, ג'וראסיק, אגלי דאקלינג, MOP, ביגי וכו... אין היום בכל הארץ ליין אחד שיש בו פלייליסט דומה. ובלי קשר במקום היה מלא בי-בויז, עבודות גרפיטי בכל מקום, אמסיז עלו לתת פריסטיילים (אורטגה שרף!!!) ואפילו הביא אות אלוף הDMC של קנדה. אל תישן בסיסבוב הא. holla

העלוב של קנדה

אבל היה ממש מגניב, אחלה מוזיקה ואחלה אווירה ואחלה שירותים!!! קיצר ליין פיצוץ

Rapid נאור

New member
היה שווה לשלם את העשרים שקלים רק בשביל

השירותים.. מדהים בטירוף. חוצמזה שהייתה אחלה של מסיבה. (מלבד הדייג'י המרדים פצצות מקנדה.)

WhyT

New member
וואו נשמע טוב

הליין הזה הוא רק בימי רביעי? קבוע?

dod drakon

New member
הליין הזה ברביעי

אבל פעם בחודש... עוד שבוע+ תהיה תוכניה חדשה לספטמבר אז תדאגו להתעדכן. holla

**yoav**

New member
ת'אמת ששמעתי על הליין הזה....

חבל שהוא בימי רביעי, לצערי אני עדיין חייל (לא לעוד הרבה זמן
) דווקא השבוע הייתי בבית ברביעי, בעעעע שכחתי מה לגבי סופ"ש???

**yoav**

New member
אה ועוד דבר....

הליין הזה חדש דנדש, רק מתחילת אוגוסט, ולא כל פעם מנגנים שם רק היפהופ, לדוגמא אם אני לא טועה הערב פתיחה היה יותר בכיוון הFאנק...

volatile

New member
יואב אתה ישן יותר מדי

פלג לא ישים במסיבה דברים מתרתיים ומגניבים אלא היפ-הופ טהור, את המחתרתי והלא רקיד אני שומר לאוזניות ראייה

**yoav**

New member
אווווו

כבר הרבה זמן לא הייתי במסיבה שהשירים האלה היו בטראקליסט שלה, אולי רק ממש מזמן בג'י ספוט ובאזימוט במסיבות המתאימות זאת בדיוק הייתה הכוונה תודה פלג על ההמחש"צ

למעלה