White noise!

ll Princess ll

New member
White noise!

אולי "קצת" אחרתי עם התגובות, אבל רק עכשיו הורדתי את הסרט "
רעש לבן"
וריאתי אותו. קודם כל ציפיתי שזה יהיה יותר מפחיד...אבל בסה"כ היה די טוב! בקשר לעלילה לא כל כך הבנתי, מה היה תהליך "המוות" ? *מה שלושת האנשים האלה עשו ואיך בסופו של דבר כל אחד מ"קורבנות" מת? *איך האדם הופיע בקלטת? ("3 האנשים האלה" צילמו אותו או שאיך?) *איך קשור למוות "האיש עם השפם) (זה שפתח את המעלית כשהיא נתקעה והופיע כבר בסוף של הסרט ,שאמר "הם ביקשו ממני").. למה בסופו של דבר שרה נשארה חיה (למרות שהיא הופיעה כן בקלטת) וג'ון מת? *מי זאת שהיתה "מחוברת " לכיסא כבר בסוף הסרט כשג'ון הגיעה לנמל הזה? ולמה היא היתה מחוברת לכיסא המוזר הזה? תודה!

כנראה שלא הבנת בכלל את ה0רט,לא?

שלושת הדמויות האלה היו כנראה שדים ואין לי מושג למה שרה חייה ולא מתה והאיש שהרג אנשים היה רוצח שדיבר אם השדים שביקשו ממנו להמשיך להרוג כנראה..

ll Princess ll

New member
דווקא

את הרעיון המרכזי דיי הבנתי חוץ מהשאלות הנ"ל . היו כמה קטעים שדי בלבלו אותי! (כמובן זה די מוסיף לסרט, אבל זה קצת מסובך) תודה בכל מקרה. מחכה לתשובות נוספות!

sapirush1

New member
וואי איזה סרט מדהים!!

אני ראיתי אותו עוד לפני שהוא יצא לארץ וממה שאני זוכרת הוא היה אולי הסרט הכי מבהיל שראיתי בחיים שלי (במיוחד בגלל שהייתי עם אוזניות בשיא הווליום וראיתי ב12 בלילה בחושך) * האנשים האלו היו מאין רוחות והאנשים פשוט מתו.. היה לזה קשר לכל מי שהתעסק בEVP(או איך שלא קראו לזה) * וכל הרעיון בEVP זה שמקליטים את השלג הזה ואז מתקשרים עם אנשים שמתים ובגלל זה הוא נבהל כשהוא ראה אותו שם * לא זוכרת את הקטע הזה... *שרה זאת אישתו הוא הבלונדינית ש"התאבדה"? * וזאת הייתה מישהי שנחטפה ואז הוא מצא את האדם שחטף אותה ואם אני לא טועה זה היה אותו אחד שרצח את אישתו

למעלה