who´s army? ours!

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
who´s army? ours!

כן כן. אני מתגייס מחר לצבא ההגנה לישראל. רציתי להיפרד מכולכם ולאחל לכם בהצלחה בכל מה שתרצו (טווח הגילאים פה גדול, זה יוצא משהו אחר לכל אחד...) . זהו, אני אקצר ואלך לארוז את התיק. ביי לכם אורי

my BEND

New member
make mama proud...

או לפי שיר חביב if you try the best you can the best you can is good enough תבקש לקבל m16 מקוצר יותר שווה... בהצלחה

Charlotte

New member
בהצלחה שם........

*לא רוצה לחשוב על הנושא*...... טוב, לי יש עוד 4 שנים לחיות חיים נורמליים.

rachelmerav

New member
בבבב הההה צצצ ללל חחח ההה

בהחלט. בהצלחה בהצלחה בהצלחה

Her Circulation

New member
אורי

המון בהצלחה. אל תהיה מאוכזב מדי אם תנשור מהקורס. לטוב ולרע - לא כל אחד מתאים וזה לא מוריד מערכו כאדם. וכמובן - פרופוציה לחיים, זהו קורס טייס ותו לא.

A Pig in a Cage

New member
בהצלחה

אני אצטרף אליך בעוד שבוע וחצי (לא לקורס, לצבא... אני וקורס טיס... בטח...)

קליפס

New member
איחרתי?

בהצלחה

mirikel

New member
סליחה על התגובה המאוחרת

ב ה צ ל ח ה !!!!!! והכי חשוב ... שהשירות יעבור הכי מהר שאפשר. אני מקווה שתעדכן אותנו איפה הציבו אותך. ביי

naps

New member
תודה לכולם...

תודה לכולכם על ה"בהצלחה" שלכם.... כמו שאתם רואים, אני רק עכשיו מגיב- מה שאומר שלא יצאתי שבת ראשונה הביתה. ועכשיו אני אגיב להערות של כולכם.... (או מה שאני אזכור לפחות) "שפשוף נעים" תאחלו לי רק עוד 3 חודשים כי רק אז אני מתחיל טירונות. אני בינתיים בלימודים, אחר כך טיסות, ורק אז טירונות. אני לא אחשוב שסוף העולם הגיע אם אני אעוף מהקורס. עם כל הרצון שלי לסיים את הקורס, טיס זה לא חלום חיי... מירי- לאחל שירות מהיר למי שהולך לטיס זה לא הכי מתאים, אבל תודה בכל זאת... :) זה שנתיים קורס, עוד שנה בסדיר, ועוד חמש קבע. הרבה זמן... אתמול היתה לנו השבעה ויצאתי לחמשוש עד יום ראשון. זה דבר חריג וחד פעמי. מעכשיו אני יוצא כל 3 שבועות לשבת מקוצרת (אני צריך לחזור לבסיס במוצאי שבת ולא ביום ראשון...). זהו... אורי

למעלה