Who Da fuck is TUTI-BAT???
ת תותי-בת New member 20/7/01 #1 2GT זה TUTTY-BAT אם כבר.... ותמיד יש פעם ראשונה ששומעים על משהו, אנג´וי, ליאת.
2 2gt New member 20/7/01 #6 אגב למה שלא תתני לנו קצת פרטים עליך את יודעת גיל איפה את גרה ושטויות כאלה????
M Made in ISRAEL New member 22/7/01 #7 ליאת אחותי את מוזמנת לתת לנו פרטים אישיים יותר עלייך סתם... אה... היית במסיבה של מומי? FUCK DA WORLD MICHAL
ליאת אחותי את מוזמנת לתת לנו פרטים אישיים יותר עלייך סתם... אה... היית במסיבה של מומי? FUCK DA WORLD MICHAL
ת תותי-בת New member 22/7/01 #1 dear made כמה אישיים??... תשאל, אולי אני אפילו אענה... ../images/Emo9.gif ולא הייתי במסיבה של מומי, לא יכולתי להגיע... סורי ../images/Emo9.gif מקווה שעזרתי, ליאת.
dear made כמה אישיים??... תשאל, אולי אני אפילו אענה... ../images/Emo9.gif ולא הייתי במסיבה של מומי, לא יכולתי להגיע... סורי ../images/Emo9.gif מקווה שעזרתי, ליאת.
M Made in ISRAEL New member 22/7/01 #8 זה היה בצחוק ../images/Emo20.gif לחישגוזים את באה? בכל אופן תודיעי כדי שנוכל לראות את מנהלת הפורום שלנו FUCK DA WORLD MICHAL
זה היה בצחוק ../images/Emo20.gif לחישגוזים את באה? בכל אופן תודיעי כדי שנוכל לראות את מנהלת הפורום שלנו FUCK DA WORLD MICHAL
ת תותי-בת New member 22/7/01 #1 אין לי בעיה לענות לכל שאלה... נו טוב.. כמעט כל שאלה... ../images/Emo9.gif לחישגוזים אני באה באה!!! ללה טוב מתוקה, ליאת.
אין לי בעיה לענות לכל שאלה... נו טוב.. כמעט כל שאלה... ../images/Emo9.gif לחישגוזים אני באה באה!!! ללה טוב מתוקה, ליאת.