who is watchong you? אפליקציה...

חיה331

New member
who is watchong you? אפליקציה...

מאז ומתמיד היתה לי האפליקציה הזו של מי צפה בפרופיל שלי, והיום מהבוקר היא נעלמה לי.. הזוי.. אני מחפשת באפליקציות את אהאפליקציה הזו כדי להוריד אותה שוב ולא מוצאתתת,,, מיש הו יודע מה קורה פה?? אשמח לעזרהה... חיה

meital always

New member
../images/Emo64.gif אפליקציה שהוסרה מפייסבוק

האפליקציה Who is Watching You היא אחת ממספר אפליקציות הומוריסטיות, שיצרו מתיחה (לא אמיתית כמובן) בה כל מי שנכנס אליך לדף נתקל בהודעה כאילו את יודעת שהוא ביקר שם. האפליקציה גררה תגובות זועמות רבות של גולשים אל הנהלת פייסבוק בטענה שלמרות שמדובר במתיחה, נוצר הרושם המוטעה שהגולשים יכולים לדעת מי ביקר בדף שלהם, דבר שמנוגד באופן עקרוני למדיניות של פייסבוק לפיה לא ניתן לדעת מי ביקר באיזה דף ומתי. בעקבות גל הטענות נסגרו חלק מהאפליקציות האלה, יתכן שגם האפליקציה הזו הוסרה מאותה הסיבה.

meital always

New member
סביר שלא

אם פייסבוק סגרו את האפליקציה (כפי שעשו לכמה מחברותיה)- אז היא לא תחזור. לפייסבוק יש את הרשות לסגור אפליקציות שנוגדות את המדיניות והתקנון שלה, וזו כנראה היתה אחת מהן. אם לעומת זאת מדובר בסתם תקלה באפליקציה (וגם זה קרה כמה פעמים)- אז הגיוני שהמפתחים שלה עובדים על זה עכשו ותוך זמן קצר היא תחזור להופיע. אני מהמרת על האפשרות הראשונה..

חיה331

New member
איזה באסההה.. התרגלתי לאפליקציה הזו

אני מקווה שזו רק בעיה, וזה ישוב לפעול..תודה בכל אופן

למעלה