Who sang what?

electricGirl

New member
האמת שזה ממש מפתיע אותי

כי לפי זה ווטרס הוא בכלל לא הסולן. אומנם הוא שר 60% מהחומר אבל מלא שירים שר גילמור וגם רייט בחלק. ובכלל רק בחומה הוא שר את הרוב בDARK SIDE הוא כמעט לא שר! אז למה ווטרס נחשב כווקליסט כשגילמור עשה חצי מהעבודה ??

SMILE 4 NOTHING

New member
וגם ב- wish u were here

לפי מה שהבנתי הם לא שרים את have a sigar הם הביאו משהו מבחוץ שישיר,כי לווטרס לא היה קול,וגילמור לא הסכים לשיר את השיר הזה....

electricGirl

New member
כן רוי הארפר משהו כזה

ודווקא הביצוע שם היה ממש טוב וממש התאכזבתי כשגיליתי את זה.

SMILE 4 NOTHING

New member
כן,גם אני התאכזבתי,

ומה שיותר מאכזב,זה שלא עליתי על זה בעצמי! (שלא הם שרים...)

Jugula

New member
Roy Harper../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

שלומות(נדחפת לשיחה בסתר) זה נורא ועצוב לדעת שאנשים לא מכירים את רוי הארפר (למרות שיש רבים כאלו). הבחור מוכשר בצורה מטורפת - ולא סתם הם בחרו בו באקראי - אני ממליצה לכולכל (למי שלא מכיר כמובן) לרוץ לחנויות הקרובות ולאסוף את כל מה שהבחור הזה ששמו רוי הארפר נגע בו. (ולא זו לא הערצה עיוורת) נרגעתי.. מצטער אם יצא לי פוגע...

Jugula

New member
תיקונים

לכולכל-לכולכם(כמובן) מצטער-מצטערת(אני חושבת שאני עדיין בת) .

../images/Emo168.gif

גילמור הוא אכן הסולן הראשי, ואנשים רבים יגידו הסולן היותר טוב. אבל הרגש, הרגש! ווטרס יותר טוב, והשירים שהוא שר (הכל משנת 73) מלאי רגש! תארו לכם גילמור שר את הסוף של דוגס!

meandmeandme

New member
כן אתה צודק... אבל!

כשגילמור שר הוא שר עם קצת reverb ובלי יותר מדי אפקטים מיוחדים. רוג´ר שר בדרך כלל עם reverb כמו גילמור אבל הוא גם מוסיף קצת אפקט מעוות כזה (late flange למי שמבין) ובדרך כלל הוא גם עושה overdub (זה שהוא שר עוד פעם מעל הקול שלו. אני לא אומר שזה בהכרך עושה אותו זמר יותר גרוע זה פשוט קצת חומר למחשבה... אני אישית כבר לא יודע מה אני מחליט אבל... תראה, גילמור שר את pillow of winds

../images/Emo168.gif

ובדרך כלל הוא גם עושה overdub (זה שהוא שר עוד פעם מעל הקול שלו. אני לא אומר שזה בהכרך עושה אותו זמר יותר גרוע זה פשוט קצת חומר למחשבה מה זה אומר? זה עדיין הכל שלו, ואני מת על העומק בכל שלו. על הרצינות. הרגש!!

למעלה