Who the f*** is St. Jimmy???

loner in love

New member
Who the f*** is St. Jimmy???

אני בטוחה שכולכם יודעים ואני לא באה כדי לחדש לכם שום דבר אבל בדיסק החדש הם חוזרים המוווווון פעמים על השם הזה St. Jimmy אז מי זה לעזאזל הסיינט ג'ימי הזה? וגם כל הקטע הזה שהחוברת כתובה בכתב יד... וזה אותו כתב יד אבל הצורה שלו משתנה... לאדעת להסביר.. ויש מילים מודגשות וכאלה לדעתי זה לא סתם יש למישהו מושג אם זה אומר משהו ומה? והבנתי שזה אלבום קונספט.. אבל לא הבנתי מה הקונספט? פליזזז הלפ מי תודה מראש =]

Nitzanyo

New member
אומרים גסט גימי זה טרה

ותשימי לב שגם החוברת של DOOKIE ככה בכתב יד כאילו

הממ../images/Emo163.gif

סיינט ג'ימי הוא ה"אולטאר-אגו" של ג'יזס. (אולי בגלל זה הכתב גם משתנה- כתב של ג'יזס כתב של ג'ימי?) המילים המודגשות הן סתם בשביל להדגיש משו.. עשו את זה גם בDookie. הספרון ליריקס בנוי כאילו וסיינט ג'ימי/ג'יזס כתב אותו, ובגלל זה הוא בכתב יד.

אע כע../images/Emo163.gif

אני יודעת שזה בנוי כאילו ג'ימי כתב את זה בגלל שבדף הראשון כתוב: property of St. Jimmy בנוסף יכוליות שג'ימי הוא בילי. (באחת מההופעות של האלבום הוא אמר I'd like to dedicate this song to a friend of mine, St. Jimmy. Or me.." ואני לא יודעת אם אני היחידה שחשבתי על זה (או שזה סתם רק המוח החולני שלי), שאם ג'ימי באמת מסמל את בילי ואם קוראים את הליריקס בנקודת מבט מסויימת זה נשמע כאילו בילי רוצה להתאבד. (כן, זה המוח שלי.
) אבל כל הקטע שהוא מתאבד בסוף, וnobody cares.. טוב, עזבו.

BlueBeIl

New member
הקטע שהוא מתאבד בסוף

לא בא להראות שהוא חוזר להיות עצמו ונפטר מהתדמית פאנק בוי מגניב? הולך לחפש עבודה ודואג לעתיד וזה.....

סיינט ג'ימי?../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

לוידעת, אולי זו איזושהי אמירה חברתית שהנוער נמשך רק לסמים וכאלה.. לוידעת, אפשר לכתוב לע זה ספר שלם

loner in love

New member
או-הו...

את לא מאמינה כמה תאוריות אני וחברה שלי פיתחנו על זה ולא מצאנו תשובה...

wommer

New member
זה די בעיה להגיד דבר כזה....

כי אין דבר כזה למצוא את "התשובה הנכונה". כי יכול להיות שהאומן התכןוון למשו, והשומעים חשבו שהתכון למשו אחר. אבל חלקם חושבים על משהו אחד והאחרים חושבים על משהו אחר. אבל בעצם האומן התכוון שיהיו לשיר שתי משמעויות.... הבנת..?

למעלה