Who the fuck is the old man

thezanani

New member
Who the fuck is the old man

"the old man died" השורה הזאת רודפת אותי ימים רבים(שבוע) אני מין פינקי פלוידי מתחיל שכזה אז התמקדתי בדארק סייד אוף זה מון, ועולות לי מס' שאלות: מי זה US ומי זה THEM??? לדוגמא,מי הנמען???מי הTHEM המסתורי הזה??? וכאמור לעיל מיהו לעזאזל האיש הזקן? למה הוא מת? מי האיש עם הרובה? ולמה הוא אחראי על דלפק של אכסניה?? יאללה נימוקים באלאגנים!!!! תביאו אותה בהסבר אלגנטי!!! תודה מראש אנשושים|

flowerboy69

New member
אם זה מעניין אותך...

יש ספר שמסביר כל שיר ושיר שלהם מבחינת המשמעויות וכל זה.יש לי אותו אך מעולם לא קראתי אותו...הוא נקרא-another brick in the wall-the story of every pf song זה בטח ספר מעניין אם קוראים אותו...

כמה הערות

ראשית, ניתן לעיין בניתוחים של השיר שנעשו ע"י חברי הפורום, במסגרת פרוייקט השירים. הפרוייקט מאוכסן כולו ב"מאמרים", למיטב זכרוני. שנית, אפשר (ורצוי) להעלות את השיר לדיון בשנית (ובשלישית וברביעית) ולתת פרשנויות שלו גם כאן, לפני שמפנים למקורות אחרים. ושלישית, אני מניחה שהספר אליו הפנית הוא ספרו של קליף ג'ונס. זהו ספר שנוי במחלוקת, שגילמור מנע את הפצתו באנגליה בטענה שיש בו שגיאות עובדתיות רבות (וזה כנראה נכון) וכן בטענה שיש שם הוצאת דיבה כלפיו (מה שכנראה לא נכון). (הסיבה האמיתית, אגב, הית1ה ככל הנראה נקמה פורתא: ג'ונס היה חתום, שנה קודם להוצאת הספר, על מאמר גדול על סיד בארט, שפורסם ב-MOJO, שם טען הבחור שבארט גוסס, עיוור ועם רגל אחת בקבר. הכוונות של ג'ונס היו טובות - אך התאור שנתן היה רחוק מהמציאות, והכעיס את משפחת בארט, ואת גילמור - שחיכה לו בסיבוב.) בכל מקרה, צריך להזהר בקריאת הספר הזה. לא בטוח שהמידע שניתן בו הוא נכון או מדוייק, גם אם כמה תובנות שיש בו, שאותן קראתי במקורות שונים, הן מעניינות בהחלט.

holo

New member
אין הסבר על המילים של השירים

רק דעות אישיות על השיר עצמו..

thezanani

New member
אלו רק התרשמויות אישיות

לא ביקורת יבשה על המילים או על המשמעות אלא רק חוות דעת של הגולשים פה... אז מי שיכול שיפרסם את ההסבר, ושיענה לעזאזל מי זה הזקן!

melancholy man

New member
זה שיר

הפרשנות שלך, טובה כמו כל פרשנות אחרת, מה לדעתך המשמעות של השיר?

למעלה