Whos Your Daddy - לא טוב מספיק ?

Lordi1

New member
Whos Your Daddy - לא טוב מספיק ?

ביינתים , מילה אחרת לסינגל הזה תיהיה אכזבה גדולה. אחד הקליפים המושקעים ביותר של לורדי , אינם מקבלים זמן מסך בטלוויזיה. להבדיל מהארד רוק הללויה , להיט הרוק שכיכב ללא הפסקה בערוצים השונים. וואז יורד דדי מדשדש , למרות שהוא יכול להיות להיט ענק. הסינגל שוחרר לפני לא מעט זמן , ודיי מצליח. איפה ? בפינלנד כמובן. האם נצתרך לעבור לפינלנד כדאי לשמוע על לורדי בישראל ? הכל אבד ? בכל זאת , ידוע שכרגע לורדי בסיבובי הופעות משוגעים באירופה , אך האם זו הסיבה ? הדבר שיכול לנחם אותנו , הוא שלפי האתר הרשמי של לורדי , הקליפ עדיין לא שוחרר באירופה. כנ"ל הסינגל , ששוחרר רק בגרמניה וצ'כיה. האם לדעתכם הקליפ והסינגל עלולים להצליח באירופה ? שנה מפלצתית לכולם.

TillsWIFE

New member
מה זאת אומרת עלולים?

הם יצליחו באירופה. נראה לי שהאירופאים הרבה יותר פתוחים מאיתנו בכל מיני מובנים, וגם הרבה יותר קרובים למרכז הרוק העולמי - שהוא כמובן צפון אירופה. נראה לי שפינלנד היא אחת יצרניות להקות הרוק הכי גדולות בעולם. אישית, אהבתי את הקליפ ואת הרעיון שמאחוריו, וכבר בהתחלה כאשר רק היו שמועות על זה שהם הולכיםל עשות קליפ ירידה על ראפ, חשבתי שזה יכול להיות ממש נחמד, והם שידרגו את זה. עכשיו, הסינגל מורכב משני חלקים, כאשר החלק השני מורחב יותר וכולל גם את השיר Evilove שהוא שיר מהמםםםםםםם
ואני שמחה שהוא יוצא גם במהדורה המיוחדת של The Arockalypse, ואולי זו הסיבה גם שהסינגל לא יגרוף יותר מדי הכנסות כי פשוט עדיף כבר לקנות את ה Special Edition וזהו.

למעלה