.Why don't I begin again

רעוּת

New member
.Why don't I begin again

פרידה מס' 1. זה לוקח כלכך הרבה. כלכך הרבה אנרגיה, ואוויר, וזה מתיש, זה כלכך מתיש ואני עייפה כל הזמן, ועדיין לא מצליחה להירדם בלי להתחיל לחשוב--- ואני רוצה להפסיק עם זה כבר. זה לוקח כלכך הרבה, כל הזמן, זה כ-ל - ה-ז-מ-ן, זאת התמודדות יומיומית ויש ימים שפשוט אין לי כוח. (אני לא יודעת להתמודד עם דברים אחרים בלי לקשר אותם אליך ואני לא יודעת להתמודד עם כל מה שקשור אליך). זה לא קשור אליך. שום דבר ממה שקורה עכשיו לא קשור אליך. זה גם סוג של אובדן, לא? (כל פרידה היא סוג של מוות). אז זה כן קשור אליך...? זה תמיד חוזר לזה בסוף. לעזאזל עם זה, בזמן האחרון אני מרגישה שנמאס לי כבר...נמאס לי שכל דבר קטן מזכיר, נמאס לי מהדקירות בבטן, מלהתכווץ מבפנים אבל לשמור על פוקר פייס כי אסור שיידעו אף פעם מה אני מרגישה. נמאס לי מתאריכים, ומעונות שמתחלפות ומהגשם, אפילו הוא מזכיר לי אותך. ומבתי קברות ואזכרות, וחגים, אפילו נרות צבעוניים של חנוכה עושים לי אסוציאציות, וזה לא שאני בכלל זוכרת משהו מהחג הזה איתך, רק זכרון עמום כזה, שפעם היה פה שמח. היום חבר שלך היה בסביבה וקפץ לפה בערב להדליק נרות, לא היה שומדבר מיוחד- או מכאיב- זה פשוט שאין לי כוח לכל ה-little earthquakes האלה. הדברים הכי יומיומיים. וזה נראה לי כ"כ נוראי ואנוכי ולא יודעת מה, להגיד שזה מכאיב לי לראות אותם, מכאיב אפילו יותר אחרי כל השנים האלה, כי הם ממשיכים הלאה ומתחתנים והחיים שלהם לא סובבים סביבך (לא נראה לי שסיפרתי לך, אבל לידידה שלך נולדה בת קצת אחרי האזכרה), ואני אוהבת אותם והכל, אבל לפעמים הייתי מעדיפה לא לראות את זה. (עד כמה זה נורא להגיד ש-נמאס לי ממך? זה לא אישי, וזה אפילו לא 'ממך', זה מהכל, מכל מה שנובע מהמוות שלך. מהלבכות/ לא לבכות, להרגיש/ לא להרגיש, לזכור/לשכוח. מהחוסר יכולת שלי להתמודד עם כל זה). פרידה מס.2 אני כל הזמן נזכרת בדברים קטנים ולא חשובים. עוד מעט יהיה "היום הכי קצר בשנה", ואני זוכרת שהייתי איתם, וסיפרתי לו ש"היום זה היום הכי ארוך בשנה" ב-21 ביוני. ושכדור הארץ סובב סביב השמש, ושמעכשיו הימים רק ילכו ויתקצרו. סתם, דברים מפגרים כאלה. עוד מעט כבר היום הכי קצר בשנה, ועכשיו אפילו הוא נראה לי ארוך מדי. ובערב יום הזכרון, היא שאלה אותי משהו על זה ואמרתי לה שזה יום עצוב, כי זוכרים את כל החיילים שמתו, והיא שאלה אותי אם אני עצובה היום בגלל שאח שלי היה חייל, אז אמרתי לה "לא. אני זוכרת כל הזמן" (למרות שכן הייתי עצובה, ושאני לא באמת זוכרת כל הזמן). ובכלל, היו לה קטעים כאלה שהיא סתם ככה שאלה אותי "את עצובה?" ומיד הייתי מחייכת ואומרת לה ש"לא, מה פתאום, למה שאני אהיה עצובה?", יש לה קטע כזה, לקלוט אנשים (וגם לשאול שאלות חסרות טאקט לפעמים, כמו- "אח שלך מת כי היתה מכת בכורות?"
), והיא כ"כ רגישה, ותמיד כל מה שרציתי היה רק לחבק אותה ולדאוג שאף אחד לא יפגע בה, אף פעם, ועכשיו אני כבר לא אוכל לעשות את זה יותר, אני לא אהיה שם, ואני לא אהיה חלק מהחיים שלהם יותר. (אני אוהבת אותם יותר מדי. אני לא יודעת איך אני אצליח להיפרד. ואני לא יודעת מה יהיה אחרי זה. אני מנסה לחשוב על זה, ולא מצליחה. אני פשוט לא מצליחה לדמיין את זה). פרידה מס. 3 ....(?)
After all I'm still a jerk playing with matches" It's just that he's not around to play along I'm still an ass hole playing with matches Blowing out my wishes blowing out my dreams Just sitting here and trying to decipher What's written in Braille upon my skin". (רג'ינה ספקטור)​
(כי זה כל מה שאנחנו יודעים לעשות). כלכך רציתי להכאיב לו היום. אנשים תמיד מכאיבים אחד לשני. ואם אני אוהבת, למה כלכך רציתי להכאיב? אולי אני בכלל לא אוהבת. אולי אני בכלל לא מאמינה שיש דבר כזה, לאהוב. אולי זה סתם נוח להיות ביחד, וכשזה מפסיק להיות נוח, אז נפרדים. אולי זה לא meant to be, ומה חשבנו בכלל, ואולי אף פעם לא אהבתי. אולי אני לא מסוגלת לזה באמת.

רעוּת

New member
זאת לא הודעה אובדנית ../images/Emo4.gif

למרות שבא לי למות וזה

"I wondered, for the first time in my life, if life was really worth all the work it took to live. What *exactly* made it worth it? What's so horrible about being dead forever and not feeling anything, and not even dreaming? What's so amazing about feeling and dreaming?"​
לפעמים אני תוהה מה הטעם בכל זה. אם זה באמת שווה את זה. לא יודעת. הם גרמו לי להרגיש שזה אפשרי. (ועכשיו איבדתי אותם). אבל אם הרגשתי ככה פעם, אפשר שוב, לא? (ומי יבטיח לי שבפעם הבאה לא ילכו..?) אני לא רוצה להיקשר ככה שוב. זה מכאיב מדי (גם אם זה אומר לוותר על אושר כלשהו). אוף, באמת. בשביל מה... (אני רוצה להפסיק לבכות).
.

noosh

New member
בשביל

להרגיש שזה אפשרי. לא? אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום. זו הבעיה פה, בעצם, שאף אחד לא יכול להבטיח לך כלום, גם לא שלא תקשרי אף פעם. אפילו את לא יכולה להבטיח לעצמך. אני משערת שגם את זה לא חזית, לא חשבת שזה יקרה, זה התחיל לאט ונבנה ונמשך ולא שמת לב ופשוט היית בתוך זה. כי ככה זה קורה, וזה מלמד אותך שזה אפשרי. וכשזה נלקח ממך, זה כואב כמו שזה היה משמח וממלא כשזה היה כאן. וזה היחס הדפוק בין שני המצבים, יחס הפוך בריבוע. רק, תרשי לעצמך להרגיש, עם כל הכאב. נראה לי שבאיזשהו מקום זה משחרר אותך.

רעוּת

New member
לא יודעת

אם זה שווה את זה... אני מעדיפה לא להיקשר וזהו
וכן אני יודעת שזה דפוק אבל אני לא מוכנה לעבור את זה שוב. הם כמו טורי
לימדו אותי להרגיש ואז נטשו
נו, לפחות בזכותם לא אכפת לי שנפרדתי מחבר שלי אתמול
או שאח שלי מת וזה. לפחות ממנו לא הייתי צריכה להיפרד |חותך| להרגיש זה חרא
אני צריכה להפסיק עם זה באמת

noosh

New member
כן,

מעדיפה לא להקשר וזהו, אני משערת שאת יודעת כמה אני מבינה

מיכל..~

New member
../images/Emo20.gif

אני חושבת שפעם כבר כתבתי לך את זה, וגם שם כתבתי כבר, שבטח אומרים לך את זה כל הזמן, אז אל תחטפי עליי עצבים ותנסי לזרוק עליי איזו ואזה, טוב? אני אדם חביב אחרי הכל
רציתי לכתוב לך, שזכותך להרגיש את כל מה שאת רוצה מכל הקשת הרגשות הרחבה שיש אצלך, וכל רגש שמופיע אצלך לא משנה מתוך מה זה הגיע (אם זה מתוך זיכרון או מראה או ריח או אדם אחר וכו') כל רגש כזה הוא רגש לגיטימי והגיוני ובסדר. ואם מופיע מולך כעס, גם אם לאנשים אחרים זה נראה לא שייך זה בסדר. ואם מויע מולך רגש של "כלכך רציתי להכאיב לו היום." זה גם בסדר וזה רגש לגיטימי כי זה מה שהגוף שלך בחר להרגיש באותו רגע. אני כל הזמן קוראת את ההודעות שלך ומרגישה שיש שם כל הזמן מאבקים אינסופיים שלך עם עצמך ועם הרגשות שלך. תרפי קצת מזה ותני לעצמך להרגיש מה שבא לך. זה לא נורא, זה אפילו נורמלי

רעוּת

New member
תודה ../images/Emo23.gif

אני יודעת שזה בסדר, ושמותר לי, זה פשוט....לא כיף

רעוּת

New member
.Those angels can't ever take my place

הייתי אצלך היום בבוקר. כי כבר המון זמן שלא הייתי לבד, ואני צריכה לבוא לפעמים, סתם לוודא ששומדבר לא השתנה (ומה יגידו השכנים, שאף אחד לא בא אליך ככה, זה לא בסדר. אז אני משאירה אבן קטנה, שייראו שמישהו היה אצלך). אני תמיד אומרת שאני לא אלך, ובסוף אני תמיד הולכת. כי זה המקום הבטוח הזה שבורחים אליו, אתה יודע. כי מותר לי...נכון? מותר לי כי אני אחותך, ומותר לי לבוא אליך, ולעזאזל עם כל זה (כבר הרבה זמן אני מרגישה שאין לי שם מקום, אז אני כבר לא באה הרבה. אבל כלכך הייתי צריכה לברוח היום). זה כאילו שאני בסטטוס-קוו עם המוות שלך, בזמן האחרון. לא משלימה עם זה, אבל גם לא נלחמת. לא חושבת יותר מדי. לא נותנת לעצמי להרגיש. צריך להתמקד בדברים אחרים עכשיו. אין לי זמן. או כוח. ואז יש דברים שזורקים אותי אחורה, כי זה תמיד ככה בסוף. ואני מרגישה שוב כמו אחרי שאיבדתי אותך, אני רוצה לבכות ולצרוח אבל לא מבינה איך זה יעזור (במילא אצלך אי אפשר. זה נראה לי תמיד חילול הקודש, לשבור את השקט הזה ששם. למרות שזה כלכך מתבקש לפעמים). ואני לא יודעת איך אני אתגבר, אני לא מצליחה למצוא לזה פתרון, אני מחכה שהזמן יעבור ועושה דברים אחרים אבל אין בזה באמת טעם. זה חוסר אונים כזה, להיזכר במוות שלך, אין באמת משהו שיעזור לזה. ואני עדיין לא יודעת איך אני אתגבר. [לפחות לא הייתי צריכה להיפרד ממך. אני תמיד אומרת שזה אף פעם לא יהיה באמת סגור, כי לא הספקתי להיפרד. אבל אתה יודע מה? אולי עדיף ככה. כי אי אפשר באמת להיפרד. ואם הייתי יודעת שתלך, זה היה עוזר? מה כבר הייתי יכולה להגיד לך? אל תלך...? זה לא היה משנה שוםדבר. שאני אוהבת אותך..? אני חושבת שידעת גם בלי שאמרתי. אי אפשר באמת להיפרד. ומסתבר שאני ממש גרועה בפרידות, אז אולי עדיף ככה. גם מהקטנה לא נפרדתי, היא נרדמה לפני שהלכתי. ודווקא לא הצטערתי, כי אני לא יודעת איך הייתי עומדת בפרידה ממנה, אניאוהבתאותהיותרמדי]. זה מצחיק קצת, איך פתאום אני יכולה לבכות על הכל, אבל עליך עדיין לא. אולי אני לא באמת חושבת עליך, אולי זה סתם הפרטים הטכניים, אולי אני לא באמת יכולה לחשוב מעבר עכשיו, למשל, על כמה שאני מתגעגעת אליך, ואיזה חרא זה שלא תחזור לעולם וזה תמיד יישאר ככה. זאתאומרת, אני יכולה לחשוב על זה, אבל לא באמת להרגיש את זה. איזה דפוק, אה? ועוד מעט 2 בלילה. אז מה. באמת...אז מה? ואתה מת, כבר הרבה זמן, זאת כבר השנה העשירית שאתה מת. אז מה. (אפילו אצלך אני לא יכולה לבכות עליך. למרות שהמקום הזה מכאיב לי נורא, כי אני תמיד נזכרת בכל האזכרות שלך ובימי זכרון, שאז זה הכי גרוע, ואני לא רוצה להיזכר). [אני לא יודעת איך אני אעבור את זה, אני לא רגילה להיות ככה, אני רגילה להיות חזקה, אתה יודע? זה יותר קל איתך, כי אני לא באמת מרגישה, אז יותר קל להעמיד פנים. אפילו לשכנע את עצמי. כשאני באמת אתחיל להתמודד עם המוות שלך אני אתפרק לגמרי. אפילו יותר מעכשיו. ואני לא יכולה].

למעלה