why not? with shania twain - ep 1

blah blah story

New member
why not? with shania twain - ep 1

לבקשת הקהל - אני פותחת דיון על התוכניות |המדהימות| של שאניה. קודם כל, קישור לצפייה בתוכניות - למי שעדיין לא ראה דבר שני - תצפו בתוכנית הראשונה. ועכשיו, נתחיל בדיון. אז מה יש לנו על הפרק? בהתחלה - 1. אנו לומדים ששאניה מפחדת להופיע לפני קהל ובגלל זה היא נעלמה לה ל 6 שנים טובות (נוראיות) 2. אנחנו מתחילים להכיר את השיר אותו היא כותבת - בעצם היא מנסה לעודד את עצמה לחזור לשיר 3. העובדה שהנישואים שלה נגמרו ואיך שהם נגמרו שברו אותה לגמרי ועכשיו אחרי שהיא ירדה לתחתית היא מתחילה לעלות למעלה - מה שנקרא up up up - can only go up from here. אבל היא לא מאשימה רק את הגירושין - היא מרגישה שהיא הדחיקה את כל העבר הכואב שלה ולאט לאט זה חסם את הקול שלה. בתוכנית הראשונה אנחנו מכירים את החברים הטובים שלה - אחותה, קארי-אן, אחותה הקטנה (שמדהים איך שהן דומות אבל גם ממש שונות) , בן דוד שלה - קני, לימד אותה איך לנגן על גיטרה., קורי - נגן שלה בלהקה. אבל לפי מה שאני יודעת הוא היחידי שחבר שלה מעבר ללהקה (עם כל השאר היא לא ממש בקשר מעבר לתקופת ההופעות) היא וקארי-אן מכניסות אותנו לבית הישן שלהם, שם אנחנו מגלים שמעבר לרעב שהיא תמיד סיפרה עליו - הייתה גם אלימות רבה
היא כל הזמן טוענת שאבא שלה היה בנאדם מדהים אבל אני אישית לא מבינה איך אפשר להגיד את זה כשהוא היה כ"כ אלים?! משהו הפתיע אותי - אמא שלהן הייתה ממש דיכאונית ושאניה שרה בשביל לשמח אותה. היא הרבה פעמים רצתה להפסיק להופיע אבל ידעה שזה ישבור את אמא שלה. וקארי-אן אמרה לשאניה שאם היא הייתה אומרת לה אז היא הייתה מופיעה איתה - אבל שאניה חושבת שהיא הייתה קטנה מדי ולא הייתה מתמודדת עם זה. חזרנו לפרידה - שאניה מספרת שאחרי שגילתה על הרומן (פרד סיפר לה) הם נשענו אחד על השני והוא התחיל להתאהב בה. הוא שיתף אותה במה שהוא מרגיש אבל היא לא רצתה להתאהב שוב או להתחתן שוב. "it wasn't that trust Fred but I didn't trust love" אבל פרד היה ממש מאוהב (מי יכול להאשים אותו
) ובסופו של דבר שאניה גם נכנעה לרגשות שלה. למי שלא יודע - פרד היה נשוי לזאת שבגדה בה עם בעלה. פרד אוהב לצלם אותה כל הזמן ובכל מקום - ומשם הגיע הרעיון לצלם את התוכנית וד"א - היא ממש מצחקקת כמו ילדה קטנה ומאוהבת לידו
וכל מה שהיא רוצה עכשיו זה להחלים - להשאיר את הצלקות מאחור ולהתקדם הלאה. הן עוברות לבית השני שלהן - שם הן אומרות שלא הייתה אלימות. שאניה עזבה את הבית כשהייתה בת 17 - וחזרה כשההורים שלהם נהרגו - ואז הן מדברות על היום שההורים שלהם נהרגו ושקארי אן הייתה צריכה לספר לאח הקטן שהם מתו - ואז פורצות הדמעות. (האמת שלדעתי זה היה קטע ממש מרגש) כאן מתחיל הוויכוח - האם לבכות זה מראה על חולשה או שחרור? כי שאניה לא מסוגלת לבכות. היא בוכה טיפה כשאחותה מזילה דמעות אבל מאשימה אותה שהיא בכיינית. פרד וקארי-אן אומרים משהו שנראה לי שאנחנו יודעים כבר תקופה ארוכה - שאניה חולת שליטה. ולכן היא לא מסוגלת לבכות כי היא כל הזמן נלחמת ברגשות ומדחיקה אותם וזה מה שהביא אותה לשבירה. (האמת שגם אני כזאת - למרות שבתקופת האנמיה אני בוכה מכל שטות) ושאניה מפחדת שהציבור יצחק עליה אם היא תבכה
שאניה וקארי-אן הולכות לבקר את הקבר של ההורים שלהן. (ואו. איזו מצבה ענקית) ברקע היא מספרת שהיא הייתה צריכה לעזוב את כל מה שהיא עשתה ולטפל במשפחה שלה. שהיא חשבה שהיא לא תשיר יותר לעולם. הן פתאום קלטות שקארי-אן כרגע באותו גיל כמו שאמא שלה הייתה כשהיא נהרגה ושאניה אומרת שהיא התמוטטה גם באותו גיל. הן מניחות פרחים - ואז שאניה מחליטה לשנות את המיקום. הן צוחקות שלא משנה איך קארי-אן הייתה שמה את הפרחים שאניה הייתה משנה אותם
ובורחות מהר מהבית קברות בשביל לא להתחיל לבכות שוב. שאניה וקארי-אן הולכות לבקר משפחה (אלכסנדר) ששני ההורים שלהם נפטרו - האבא מהתקף לב והאמא מסרטן. איזו משפחה חזקה!! כמה בכיתי בקטע הזה.. בעיקר כשהבת הקטנה התחילה לבכות (אה, ותזכרו שראיתי את הפרק בשיא של האנמיה שלי = בוכה מכל שטות
) ושאניה הייתה כזאת חמודה - היא ניסתה לחזק אותם כמה שיותר ועודדה אותם לבכות (כשהיא מודה שזאת טעות שלה שהיא לא בוכה) "what we learn is that ife can be taken away from us like that! all the more reason to enjoy each one of the days that we do have" חזרנו לסצינה שפותחת את התוכנית - הקבוצה יושבת במעגל ומתחילים לנגן את השיר ששאניה כותבת. ופה עוברים לראות אותה בפיג'מה - רואים איך היא כותבת את השיר (זה דווקא ממש מגניב) אהה, וגם רואים אותה עם הבן שלה (או כמו שדילן קוראת לו ענק בלונדיני) "if I'll never do get back on a big stage again - that's fine - BUT I don't want to not tried - AND I WANNA TRY" אז זו החפירה שלי... עכשיו תורכם.

LeAnnDylan

Well-known member
הפרק הראשון

קודם כל חייבת לציין שעם כל החפירה של אורית על התוכנית ציפיתי למשהו ממש טוב ודי התאכזבתי לגלות 40 דקות של שעמום טוטאלי. מבחינתי בכל אופן. אם היינו רואים את התוכנית ואז את כל הראיונות עם שאניה אולי זה היה מענין יותר אבל בשבילי זה היה קטע כזה של אויש שוב מדברים על הפרידה ועל זה שהיא לא יכולה לשיר ושהעולם חרב עליה וידה ידה ידה. חוץ מזה שאחותה הקטנה לא רק שנראית כמו אמא של שאניה, לא בקטע של וואי היא דומה לה אלא בקטע שהיא נראית פאקינג קשישה!! היא גם סופר מעצבנת וכל הפרק רק רציתי לבעוט בה. הבעל שלה שצריך כתוביות כדי להבין מה הוא אומר גם מעצבן אותי. השנים האחרים שאיתה דווקא בסדר. הקטע עם המשפחה שהן ביקרו היה דווקא מענין וגם החלק בסוף שהיא התחילה לעבוד על השיר שלה. הבן שלה פאקינג יצור מגודל. אם הוא בן 10 אני בת 60
אובר אול, אני חושבת שברגע שיפסיקו לדוש בכל הדברים שהיא כותבת עליהם בספר ויתמקדו יותר בניסיון שלה לחזור לשיר יהיה יותר מענין. כבר נמאס לי לשמוע על מאט ומארי אן. נמאס.

blah blah story

New member
נו..בגלל זה אני אומרת שאת צריכה ללכת לחפש

אותו. אם לא בשבילך...אז בשביל שאר האנושות

LeAnnDylan

Well-known member
רשמתי לי פתק לפני שמסרתי את הלב

שמונע ממני לצאת לחפש אחר הלב שלי שוב. חוץ מזה זובי שאני אלך לחפש אותו. אם אני חסרה לו שהוא יבוא לחפש אותי|הא| שההר יבוא לחפש את מוחמד ולא להיפך

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo207.gif What Made You Say That

סורי שאני מנצלשת אותך אבל אני בדיוק מאזינה לרדיו ויש את השיר הזה של שאניה ולא זכור לי ששמעתי אותו אבר
מאיזה אלבום הוא?

LeAnnDylan

Well-known member
הו..

עכשיו כשריפרפתי בתיקיות במחשב ראיתי שיש לי אותו אבל אני לא זוכרת ששמעתי אותו אי פעם
מוזר.

LeAnnDylan

Well-known member
מצד שני הגיוני מאוד שבאמת לא שמעתי אותו

אבל אני מוכנה לתת למרדית' לקדוח לי חורים בראש אנידיי

למעלה