why oh why !

Ran sch

New member
why oh why !

למישהו יש מושג למה חלק מהקבצים לא ניתן לראות דרך שום תוכנה בזמן שהעברית מופעלת ? לא מצאתי דרך להבדיל ביניהם - בפאלם הישן שלי היתה בעיה דומה שגרמה לקבצים בעלי שמות בעברית להעלם אבל כאן הקבצים הם בעלי שמות לועזיים למהדרין ועדיין הם נעלמים ברובם במקרה של הפעלת העברית הכצעקתה ?

alonhzn

New member
קרה לי משהו דומה...

אני לא יודע אם אתה מדבר על הכרטיס זיכרון או לא, אבל מה שאני ממליץ לך זה לשנות את כל שמות הקבצים שבעברית לאנגלית! וכמו כן לשנות את כל שמות הקבצים המסובכים לשמות פשוטים, כלומר, תעביר את הקבצים להיות כך ששם הקובץ: 1. יתחיל ויסתיים באות אנגלית 2. יהיה ללא סימנים כמו נקודה או פסיק... בעצם כל סימן חוץ מקו תחתון _ 3. נראה לי שעדיף גם שלא יהיו רווחים בשם הקובץ ואם אתה יכול אז תפרמט את הכרטיס עם התוכנה הזאת http://alonhzn.googlepages.com/sdfv1212.exe

Ran sch

New member
שאלה

ראשית - מה שאמרת לי לעשות עבד... ז"א השמות של הקבצים שנעלמו היו אומנם באנגלית, קצרים ופשוטים וזה מה ששיגע אותי. אבל לא בהם היה טמון הכלב. בנוסף היה קובץ אחר ששמו היה בשפת הקודש והוא עולל את כל הצרות הללו. כאילו ברגע שהפאלם הגיע אליו הוא התעייף... (מי שאומר שעברית לא קשה שפה שיקפוץ) עכשיו שאלה שלא קשורה בשיט - האם ישנן תוכנות להאזנה לרדיו דרך הפאלם ? (נגיד שאני במסעדה עם אינטרנט...)

AYELET1

New member
יש כרטיס SDIO לשם כך.

רק שזה לא ממש שווה לגבי תוכנות , נדמה לי שזה סטרימינג ופאלם לא תומך בזה למיטב זכרוני(עשה חיפוש בפורום.)

alonhzn

New member
התשובה נמצאת כאן....

דבר ראשון אני שמח שזה פתר את הבעיה, זה אכן מה שקרה אצלי! הקבצים הלגיטימיים נעלמו בגלל שקבצים אחרים היו לא בסדר. בקשר לרדיו, אתה יכול להקשיב למאות תחנות רדיו אינטרנט דרך תוכנת pocket tunes חבר שלי משתמש בה ואומר שזה פשוט מצויין.

למעלה