Why Saudi “women" wear those burkas?”

fire snake

New member
Why Saudi “women" wear those burkas?”

Why do you think Saudi “women” wear those burkas? They hide their tentacles...ddd. בסך הכל גיגלתי the spook community כי זה לא מופיע במילונים - ועליתי על אוצר בלום של קונספירציות מכל מין... (אגב סעודיות לובשות בורקה? זה לא אופנה אפגנית?) באותה רשימה: הנחיתה על הירח בוימה בהוליווד - סטנלי קובריק ביים, (ואולי בגלל זה אחר כך הוא מת בפתאומיות). מצחיק, נכון? או היסטרי לגמרי?אבל דבר אחד שהוא אומר ממש מטריד: בצילום של הנחיתה, (ר' קישור) עם ניל ארמסטרונג והדגל - הדגל מתנפנף ברוח. אבל איזה רוח? על הירח אין אטמוספירה! (גם כוכבים אין בתמונה... אבל מה אני יודעת על תנאי הצילום) עוד קונבפירציה: בנייני התאומים פוצצו באמצעות חמרי נפץ http://www.ae911truth.org/ וזה לא קונספירציה: בן-לאדן היה איש הסי.איי. איי? לא ברור... אבל הסי. איי. איי לפחות עשה לו סיור בבסיסים הכי סודיים בארה"ב, כשתעשיית הנשק "תפרה" עבור המורדים באפגניסטן טילים ניידים לצורך הפלת המשטר הסובייטי. http://omasiali.wordpress.com/2011/05/04/bin-ladin-member-of-the-cia/ זה סיפור שקראתי מכמה כיוונים - איך הסי.איי.איי. מצא עצמו מעורב בהעברות נשק תמורת סמים ו\או סמים תמורת מודיעין בלבנון, ובמהרה כלולים בסיפור המאפיה היאקוזה ושטח 51... ואנשים מתאבדים, (העיתונאי Dann Casuaro) נאסרים( המדען, איש הסי.איי.איי והמתכנת Michael Riconosciuto ) או נהרגים בכמויות מסחריות... לא פלא שהאמריקאים היסטריים ורואים קונספירציות מול העיניים כל הזמן. מה שכוחות האופל - אפורים, ירוקים, מליארדרים, אנשי פשע מאורגן, חייזרים או סתם פוליטיקאים - מנצלים היטב להפצת קונספירציות מופרכות עד גיחוך לצד האמיתיות, להכפשת שמו של כל מי שנמצא מ"צד הקונספירציות" של התמונה שימו לב - אני מדברת שטויות, מעצם זה שאני כותבת בפורום חייזרים ועבמ"ים, הרי כל אחד יודע שבחייזרים ועבמ"ים מאמינים רק מאותגרים-מנטלית. אף אדם שפוי לא יקשיב לנו.

hamamin

New member
סטנלי קובריק מת אחרי

צילום הסרט "עיניים עצומות לרווחה" ולפני סוף העריכה שלו [לא ראה את המוצר המוגמר] אישתו טוענת שלא מת "טבעי". סרט מדהים על מועדון חברים "יקרים" מאד שדי שולטים בעולם. ------ בן לאדן אומן להלחם בקומוניסטים הרוסים. כל אירגוני המודיעין חודרים לעולם הפשע. הבורקה היא דרך להסתיר חוצניות מכוערות ומפחידות. גיחוך בריא לבריאות,לפעמים.

fire snake

New member
עוד אחד: התחממות הגלובלית זויפה

להשליט ממשלה עולמית אחת ולצמצם את האוכלוסייה http://omasiali.wordpress.com/ The Global Warming scam is forced upon us to suit a greater agenda – Globalization and a One World Government! Here is one of the reasons behind the brainwash: they want to reduce the population down to 500 million people for easier control! [1] This has to be done by several actions from the Illuminati: wars, famine, starvation, introduction of different lethal diseases, vaccination, contaminated food and One Child Programs like the one they present here. As many of us may recall, this is what they did in China.

hamamin

New member
חם ולא יציב יותר,אין זיוף

האם מתחילה תקופת קרח קטנה[?]---יש אפשרות. האם אין שום קשר לכמות הCO2 וההתחממות[?] ---אולי אין. ממשלה עולמית לא תהיה בזמן הקרוב, אפילו אם כולם יתגירו לחומרה יהיו שני רבנים לפחות,ספרדי ואשכנזי, שיריבו בינהם כל היום על מה נחשב קטניות בפסח. אני חושב שפיתות זה מצות מספיק כשרות ויש לי שבע מיליארד שותפים על הכדור. לא ניתן להם.

fire snake

New member
ברוררר! מדגימה כמה מעורבות הקונספירציות -

סלט של אמיתות מזעזעות ושטויות מזעזעות. יש מי שעובד על זה, במומחיות מעוררת התפעלות (ראה פאול בנוויטץ' paul benewitz- רציתי להביא שוב את הקישור לוויקי, אבל מפאת השעה המאוחרת, חפשו לבד) למה להם לטרוח?

למעלה