WI-FI הפסיק לעבוד

ehofi1

New member
WI-FI הפסיק לעבוד

שלום,
יש לי טאבלט של סמסונג ועידכנתי עליו לפני כשבועיים את וינדוס 10. עד היום בצהרייםהאינטרנט עבד מעולה. בשלב מסוים בצהריים פתאום לייד סימן הוויפי הופיע סימן קריאה כלומר שהחיבור בעייתי. הייתי מחובר לרשת פתוחה באוניברסיטה אז אמרתי שננסה לכבות ולהדליק. אז כיביתי אבל עכשיו הוא לא רוצה להידלק חזרה. אם אני נכנס להגדרות הוא כותב פעיל, אך בתיבת "מרכז הפעולות" שיש סימנים אחרים (כמו נעילת סיבוב מצב טיסה וכו') אם אני לוחץ עליו הוא לא מגיב (לא משנה צבע לכחול). בנוסף בשורת המשימות רואים את סמל הוויפי עם איקס אדום לידו-הוא בעצם לא מזהה רשתות בכלל. כיבוי והדלקה של המחשב לא עזרו. זה קורה גם ברשתות אלחוטיות שונות (ומחשבים אחרים עובדים עליהם).
ניסיתי לעשות אבחון רשת של וינדוס והוא מצא בעיה "היכולת האלחוטית מבוטלת" (תודה באמת..) אבל לא הצליח לתקן אותה כשלחצתי על "החל תיקון"..
מה אני עושה???

תודה מראש וגמר חתימה טובה לכולם!

cheif

Member
מנהל
תבדוק במנהל ההתקנים

יכול להיות שכרטיס הרשת האלחוטי במצב DISABLE.

ehofi1

New member
בדקתי..

וניסיתי להפוך לזמין אבל מה שקורה זה שהוא פותח חלון קטן עם מהלך ההתקדמות ולאחר כמה שניות אומר שהפך לזמין אבל בפועל נשאר לא זמין.
הודעת השגיאה שפתרון הבעיות של וינדוס מראה מודיעה על כך שהיכולת האלחוטית מבוטלת. בפירוט היה כתוב משהו על כך שצריך להדליק מתג SW ושהרדיו מכובה.
חשבתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש אבל אני עם וינדוס 10 ובדף שמצאתי באתר של הכרטיס יש דרייברים רק מתחילת 2014 הנה הקישור
[URL]http://www.driveridentifier.com/scan/broadcom-80211abgn-wireless-sdio-adapter-2/download/1493126675/47D638B508854C809E5708CADC6E78FC/SD%5CVID_02D0%26PID_4324%26FN_1[/URL]

כדאי בכל זאת לנסות? אפשר לעשות גיבוי לדרייבר הקיים איכשהו?

תודה!

cheif

Member
מנהל
מתג כיבוי

בחלק מהמחשבים הניידים יש מתג פיזי שמכבה את הרכיב האלחוטי. יש אחד כזה במחשב שלך? תבדוק שהוא במצב ON.

ehofi1

New member
עדכון

אז אני לא חושב שיש מתג כזה אצלי אבל ניסיתי לקחת כרטיס רשת חיצוני ולהתחבר דרכו. זה עבד. בשלב הבא ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הרשת הקיים אך הבדיקה האוטומטית אמרה שהוא מעודכן. בשלב מסוים המחשב קצת התחרפן אבל בסופו של דבר אחרי כיבוי והדלקה פתאום הכרטיס רשת הסתדר מעצמו.. אני מניח שיש ניסים

&nbsp
תודה על העזרה ושנה טובה!
&nbsp

rafid1

Active member
מנהל
ויש דרייברים שמחייבים REBOOT לטובת עדכון מלא

למעלה