Wi-Fi 6 Adapter Card

zeevofir

Member
למה בדיוק משמש הכרטיס הנ"ל? אם אפשר בבקשה, הסבר פשוט וקל מבלי להכנס יותר מדי למונחים מקצועיים. האם הוא יכול להחליף את הראוטר ו/או את המודם? תודה, זאב.

למה בדיוק משמש הכרטיס הנ"ל? אם אפשר בבקשה, הסבר פשוט וקל מבלי להכנס יותר מדי למונחים מקצועיים. האם הוא יכול להחליף את הראוטר ו/או את המודם? תודה, זאב.
כרטיס רשת התומך בפרוטוקול 802.11ax .
ובלי להתפלצן ... הפרוטוקול האחרון. יותר מהיר ... בלה בלה בלה.
בלי קשר למודם, נתב, וכו'.

zeevofir

Member
היי, תודה אבל חוץ "מבלי להתפלצן" לא הבנתי כלום. יכול או לא יכול להחליף (להיות במקומם) את המודם והראוטר החיצוניים?

היי, תודה אבל חוץ "מבלי להתפלצן" לא הבנתי כלום. יכול או לא יכול להחליף (להיות במקומם) את המודם והראוטר החיצוניים?
שאל את הספק.
בזק לא מאפשרים (לא בטוח), הוט מאפשרים להפוך את ההוטבוקס למודם, ואז נתב כרצונך.
סלקום לעיתים מאפשרים זאת (לא לי), לכן עברתי לפרטנר המאפשרים ללא קונצים.

zeevofir

Member
היי יואב, עדיין לא מבין כלום. אין לי מושג מה זה "הוט בוקס" וכל המושגים האלה סינית עבורי. בוא נעשה את זה הכי פשוט O.K? נניח שאני רוכש

Wi-Fi 6 Adapter Card מדגם AX200 שאמור להיות מורכב במחשב על מתאם PCI EXPRES. מה אני יכול לעשות איתו עכשיו? האם אני יכול לסלק את המודם והראוטר החיצוניים שמחוברים כרגע למחשב, לטלויזיה ולמדפסת ובמקומם לקבל את החיבור לאינטרנט ולכל יתר הצרכנים מהאדפטר? ואם לא, איזה תועלת אני כן יכול להפיק ממנו? בבקשה יואב, תשובה פשוטה בלי "מילים של שבת". תודה

frankthe2

Active member
היי יואב, עדיין לא מבין כלום. אין לי מושג מה זה "הוט בוקס" וכל המושגים האלה סינית עבורי. בוא נעשה את זה הכי פשוט O.K? נניח שאני רוכש

Wi-Fi 6 Adapter Card מדגם AX200 שאמור להיות מורכב במחשב על מתאם PCI EXPRES. מה אני יכול לעשות איתו עכשיו? האם אני יכול לסלק את המודם והראוטר החיצוניים שמחוברים כרגע למחשב, לטלויזיה ולמדפסת ובמקומם לקבל את החיבור לאינטרנט ולכל יתר הצרכנים מהאדפטר? ואם לא, איזה תועלת אני כן יכול להפיק ממנו? בבקשה יואב, תשובה פשוטה בלי "מילים של שבת". תודה

לא! אתה לא יכול לסלק את הראוטר החצוני אתה עדיין תצטרך אותו

המכשיר שאתה מציג הוא למיטב הבנתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב שולחני. אין לך צורך בו.
אתה צריך ציפ רשת בלוח האם (קיים בכול לוחות האם). הוא מחובר באמצעות כבל רשת לנתב (לדוגמה הוטבוקס).
שאל עוד.

הוטבוקס זו הקופסה שהוט מנפיקים ללקוחות. הוא משתמש כראוטר. אפשר להגדיר אותו כמודם, ואז לרכוש ראוטר אמיתי.
אם אתה מקבל הוטבוקס ... יש לך ראוטר. אין צורך במכשירים אחרים.

למעלה