כרטיס רשת התומך בפרוטוקול 802.11ax .למה בדיוק משמש הכרטיס הנ"ל? אם אפשר בבקשה, הסבר פשוט וקל מבלי להכנס יותר מדי למונחים מקצועיים. האם הוא יכול להחליף את הראוטר ו/או את המודם? תודה, זאב.
שאל את הספק.היי, תודה אבל חוץ "מבלי להתפלצן" לא הבנתי כלום. יכול או לא יכול להחליף (להיות במקומם) את המודם והראוטר החיצוניים?
לא! אתה לא יכול לסלק את הראוטר החצוני אתה עדיין תצטרך אותוהיי יואב, עדיין לא מבין כלום. אין לי מושג מה זה "הוט בוקס" וכל המושגים האלה סינית עבורי. בוא נעשה את זה הכי פשוט O.K? נניח שאני רוכש
Wi-Fi 6 Adapter Card מדגם AX200 שאמור להיות מורכב במחשב על מתאם PCI EXPRES. מה אני יכול לעשות איתו עכשיו? האם אני יכול לסלק את המודם והראוטר החיצוניים שמחוברים כרגע למחשב, לטלויזיה ולמדפסת ובמקומם לקבל את החיבור לאינטרנט ולכל יתר הצרכנים מהאדפטר? ואם לא, איזה תועלת אני כן יכול להפיק ממנו? בבקשה יואב, תשובה פשוטה בלי "מילים של שבת". תודה
כן יכול לסלק נתבים אחרים. ההוטבוקס הוא נתב (שאפשר להגדיר במודם).לא! אתה לא יכול לסלק את הראוטר החצוני אתה עדיין תצטרך אותו
המכשיר שאתה מציג הוא למיטב הבנתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב שולחני. אין לך צורך בו.היי יואב, עדיין לא מבין כלום. אין לי מושג מה זה "הוט בוקס" וכל המושגים האלה סינית עבורי. בוא נעשה את זה הכי פשוט O.K? נניח שאני רוכש
Wi-Fi 6 Adapter Card מדגם AX200 שאמור להיות מורכב במחשב על מתאם PCI EXPRES. מה אני יכול לעשות איתו עכשיו? האם אני יכול לסלק את המודם והראוטר החיצוניים שמחוברים כרגע למחשב, לטלויזיה ולמדפסת ובמקומם לקבל את החיבור לאינטרנט ולכל יתר הצרכנים מהאדפטר? ואם לא, איזה תועלת אני כן יכול להפיק ממנו? בבקשה יואב, תשובה פשוטה בלי "מילים של שבת". תודה
הוטבוקס זו הקופסה שהוט מנפיקים ללקוחות. הוא משתמש כראוטר. אפשר להגדיר אותו כמודם, ואז לרכוש ראוטר אמיתי.היי יואב, עדיין לא מבין כלום. אין לי מושג מה זה "הוט בוקס" וכל המושגים האלה סינית עבורי. בוא נעשה את זה הכי פשוט O.K? נניח שאני רוכש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.