Wi FI pcmcia

mickey123

New member
Wi FI pcmcia

היי מה המצב שלום לכולם אני חדש פה שמחתי לראות שיש לנייד שלי בית שם:מיקי נייד: compaq presario 2550 אוקיי אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA כך שאוכל לאתר בעזרתו WAPים ראיתי שיש את: edimax b,g trendnet b,g, super g היבנתי שLINKSYS לא משהו בWI FI בקיצור איזה הכי מתאים לנייד שברשותי?

SY9412

New member
מה זאת אומרת "שאוכל לאתר בעזרתו...

אם יש לך רשת של Wi Fi אז כדאי תמיד להשתמש באותה חומרה לדוגמה אם יש לך ראוטר של Edimax אז כדאי שיהיה לך כרטיס PCMCIA של Edimax.

mickey123

New member
ברור

אבל אם אני רוצה לטייל בים המלח להתחבר להוט ספוט של מלון נירוונה ובאילת במלון אמבסדור ובכל העולם תכלס בדקתי וראיתי שD-LINK ו-EDIMAX הם סבבה לגמרי עכשיו השאלה היא מה יור טוב ועד כמה חשוב שתהיה אנטנה מובנת על הכרטיס? אני מניח שרוב החברה שיש להם פה לפטופ מבינים עניין אז תגידו משהו מנסיונכם או הבנתכם האישית

Ice Age

New member
כולם טובים

לי היה DLINK מסוג G שהייתי מאוד מרוצה ממנו.

genghis

New member
ממש לא קריטי ש...

שהם יהיו מאותו מותג.. כל זמן שהם תומכים באותו תקן G/B הייתי ממליץ לך על כרטיס רשת USB נתיק ונוח - יש לי של 3COM והוא ממש בסדר - מחבר מחשב PC אגב ולא נייד. הסיבה היא המחיר - כרטיס USB עניין של 150-200 ש"ח גג. PCMCIA יכול להיות גם 300+ שימי לב.. אני מאמין שכל כרטיס רשת סביר יעשה את העבודה בעיקר בHOTSPOTS חזקים כמו במלונות או בתי קפה למשל ועוד דבר חשוב: אם זה אך ורק לגלישה ואנטרנט ולא להעברה ושיותוף ברשת - אין לך צורך ביותר מתקן B 11 מגה ביט שנייה יעשו את העבודה - חחח (ניסו לערבב אותי בבאג ובאופיס דיפו שזה מאיט את האנטרנט...חחח LOL)

למעלה