wicked and we will rock you in london

ronnyle

New member
wicked and we will rock you in london

רק רציתי לשתף שלפני יומיים חזרתי מלונדון אחרי שראיתי את שני מחזות הזמר האלו... וויקד לצערי היה דיי אכזבה. אחרי שנתיים שאני מכירה את הפסקול המקורי, כמובן בביצוע המעולה של עידינה מנזל וקריסטין צ'נווות', היה פתאום קשה לשמוע הכל במבטא בריטי, וגם לצערי עם זמרות הרבה פחות טובות. אני לא יודעת איך קוראים לבחורה שעשתה את אלפבה כי לצערי ראיתי את המחליפה, אבל היא לא מגיעה לקרסוליים של מנזל. השחקנית שכרגע משחקת את אלפבה היא שחורה, מה שדווקא אמור להיות מעניין מבחינה ווקאלית. הסאונד היה ממש חלש, וזאת לדעתי הייתה הבעיה העיקרית. ישבתי במקומות ממש טובים, אבל עדיין, לא הצלחתי ממש להישאב לתוך הסיפור... לעומת זאת, we will rock you היה הפתעה ענקית. באתי בכלל בלי ציפיות, קנינו כרטיסים ממש בספונטניות ב-30 פאונד, וישבנו בשורה 8 באמצע. אז נכון שהסיפור מופרך (כמו בכל המחזות זמר שקודם יש את השירים ורק אח"כ תופרים את העלילה), אבל כבר הרבה זמן שלא שמעתי יכולות ווקאליות כאלה מרשימות. גם פה ראינו את המחליף של התפקיד הראשי, אבל הוא היה מצויין וחוץ מכמה מניירות מעצבנות, הוא דיי סיפק את הסחורה. אבל מי שהרשימה אותי הכי הרבה הייתה הבחורה ששיחקה את התפקיד של "קילר קווין". אם מישהו יוכל להגיד לי איך קוראים לה ומה היא עשתה בעבר אני אודה מאוד. האשה הזאת היא פשוט תופעה! דיווה במלוא מובן המילה. פשוט הייתי מרותקת כל פעם שהיא שרה. טוב, קצת ביברברתי, אבל הרגשתי צורך לחלוק :)

netmaster1

New member
קוראים לה מזי מורי

והיא שיחקה בלונדון גם בתהילה, רנט(בתור מורין!), פיפיין ועוד הרפטואר נמשך את כל הפרטים עליה תוכלי למצוא פה: http://wewillrockyou.queenonline.com/ וחבל שלא נהנת בוויקד, באמת אחת החוויות..

ronnyle

New member
אמורה להיות אחת החוויות...

ובגלל זה כל כך חיכיתי לזה... לא נורא, אני מקווה לחוויה מתקנת כשאסע לניו-יורק בעוד כמה חודשים :)

Ponchu83

New member
הבחורה ששיחקה את

אלפבה היא אלקסיה קדים (נלה לשעבר בlion king) שהחליפה את השחקנית הראשית (קרי אליס) לאחר שזאת עברה לעשות את התפקיד בברודווי לחצי שנה. חבל שפיספסת אותה. היא חוזרת לוויקד ווסט אנד בראשון לדצמבר והיא מדהימה. יצא לי לראות אותה פעמיים (ניו יורק ולונדון) והתענגתי על היכולות הווקאליות שלה. אגב, גם שאר השחקנים - דיאן (גלינדה) ואוליבר (פיירו) מבצעים את התפקיד (בעיניי) בצורה נהדרת - ולצערי השחקנים של ברודווי לא הגיעו לרמתם. אבל זאת כמובן דעתי האישית. (WWRY נפלאה! מסכימה עם כל מילה).

למעלה