wifi איטי

heskel

New member
שלום,
אני מחובר להוט ב 100MB ומקבל קרוב ל 100MB בחיבור עם כבל.
בחיבור WIFI קיבלתי אחרי ההתקנה הראשונית (לפני שנה) 70-80MB, אך היום המהירות ירדה ל 20-30MB.
דיברתי עם נציג הוט אך הוא לא הצליח ממש לעזור. (אמר שהחליף לי תדר, אבל עדיין המהירות עדיין נמוכה - 30-40MB).
ובמפגשי זום הוידאו קופא לעיתים קרובות.
האם ייתכן שהוט מורידים בכוונה את מהירות ה WIFI כדי לאלץ אנשים לקנות חבילת גלישה גדולה יותר?
מה לדעתכם ניתן לעשות? (יש לי טריפל של הוט עם פייברבוקס וספק הוטנט).

תודה.

k-don

Well-known member
שלום,
אני מחובר להוט ב 100MB ומקבל קרוב ל 100MB בחיבור עם כבל.
בחיבור WIFI קיבלתי אחרי ההתקנה הראשונית (לפני שנה) 70-80MB, אך היום המהירות ירדה ל 20-30MB.
דיברתי עם נציג הוט אך הוא לא הצליח ממש לעזור. (אמר שהחליף לי תדר, אבל עדיין המהירות עדיין נמוכה - 30-40MB).
ובמפגשי זום הוידאו קופא לעיתים קרובות.
האם ייתכן שהוט מורידים בכוונה את מהירות ה WIFI כדי לאלץ אנשים לקנות חבילת גלישה גדולה יותר?
מה לדעתכם ניתן לעשות? (יש לי טריפל של הוט עם פייברבוקס וספק הוטנט).

תודה.
בפייבר יש ערוץ 5G שחלק מהמכשירים הישראלים לא עובדים איתו. (נתקלתי בזה בעבר עם טלפון סלולרי, כמו שנתקלתי בלפטופ מארה"ב שלא עבד עם ערוץ של ראוטר של בזק)
צריך לנסות ערוץ אחר ולבדוק מהירות.
ייתכן, כמו שאמר chief שהערוץ שנבחר לך עמוס על ידי השכנים.
צריך גם לוודא שאתה גולש בערוץ של ה 5G ולא בערוץ של ה 2.4G

arseny92

Well-known member
מנהל
בפייבר יש ערוץ 5G שחלק מהמכשירים הישראלים לא עובדים איתו. (נתקלתי בזה בעבר עם טלפון סלולרי, כמו שנתקלתי בלפטופ מארה"ב שלא עבד עם ערוץ של ראוטר של בזק)
צריך לנסות ערוץ אחר ולבדוק מהירות.
ייתכן, כמו שאמר chief שהערוץ שנבחר לך עמוס על ידי השכנים.
צריך גם לוודא שאתה גולש בערוץ של ה 5G ולא בערוץ של ה 2.4G
גם על 2.4 מיעוט מכשירים יכולים לעבוד על ערוץ 12-13.

cheif

Member
מנהל
מהירות ה-WIFI תלויה רק בציוד שיש לך בבית - הנתב האלחוטי מצד אחד והמחשב/טלפון שלך וכן במרחק, ברמת ההפרעות מהשכנים וכיוב'. בשלב ראשון, תתקרב לנתב עם הציוד האלחוטי שלך ותבדוק איזה מהירות אתה מקבל במצב הזה.

arseny92

Well-known member
מנהל
מהירות ה-WIFI תלויה רק בציוד שיש לך בבית - הנתב האלחוטי מצד אחד והמחשב/טלפון שלך וכן במרחק, ברמת ההפרעות מהשכנים וכיוב'. בשלב ראשון, תתקרב לנתב עם הציוד האלחוטי שלך ותבדוק איזה מהירות אתה מקבל במצב הזה.
אוסיף ואציין שזה לא רעיון טוב להתקרב עם הציוד יותר מדי, כי לרוב אם בין הנתב והציוד יש פחות ממטר, נכנסים לאזור מת קליטה (signal dead zone), המרחק הזה שונה אצל נתבים של יצרנים שונים

אינני מומחה גדול.
ההוטבוקס זה לא ראוטר אלחוטי. מקסימום ליצן אלחוטי.

רוצה ביצועים פתח את הכיס וקנה ראוטר אלחוטי !!!

k-don

Well-known member
חשבתי שוב, למה שלא תציע לו לעבור לסיבים עם 1G ו 5 נקודות mesh?סתם ככה כי זה יותר טוב?

למה אני מזלזל בציוד החינמי ?
מה שעולה אפס שווה אפס.
איך קסמים והפתעות.

למעלה