WIFI לא יציב בנייד

evike

Well-known member
מנהל
בשל בעיות בנתב D-LINK AC 1200 ששימש אותי בסיבים (בהתחלה של אנלימיטד, ואח"כ בפרטנר) שגרמו לניתוקים והאטה, החליפו לי נתב לנתב 5670 SAGEMCOM FAST. קיבלתי מהירות מעולה, כמעט מקסימלית ב SPEEDTEST במחשב וגם בנייד למשך כמה שעות. במחשב המהירות נשארה יציבה, אבל בנייד, סמסונג גלקסי S20, המהירות ירדה פתאום לכמעט 0, ואח"כ השתנתה בכל בדיקה, ובדקתי הרבה, ממהירות נמוכה, בינונית וגבוהה. לפעמים היה קשה אפילו לכתוב הודעה בווצאפ.
לא שיניתי כלום בנייד, לא נגעתי בהגדרות, כלום. סתם ככה מעצמו המהירות נהיתה לא יציבה. דיברתי עם הטכנאי שהרכיב את הנתב, וגם הוא לא מבין למה. הוא בדק לפני שהלך, והכל היה תקין. לדבריו, אפשר לבקש מהחברה נתב אחר. אבל נראה לי שהנתב תקין, כי המהירות במחשב גבוהה ויציבה, ובהתחלה היתה כך גם בנייד. (הבעיה בנייד גם בקירבת הנתב)
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? מה צריך לשנות או לעשות?
תודה.

SHERME

Well-known member
בשל בעיות בנתב D-LINK AC 1200 ששימש אותי בסיבים (בהתחלה של אנלימיטד, ואח"כ בפרטנר) שגרמו לניתוקים והאטה, החליפו לי נתב לנתב 5670 SAGEMCOM FAST. קיבלתי מהירות מעולה, כמעט מקסימלית ב SPEEDTEST במחשב וגם בנייד למשך כמה שעות. במחשב המהירות נשארה יציבה, אבל בנייד, סמסונג גלקסי S20, המהירות ירדה פתאום לכמעט 0, ואח"כ השתנתה בכל בדיקה, ובדקתי הרבה, ממהירות נמוכה, בינונית וגבוהה. לפעמים היה קשה אפילו לכתוב הודעה בווצאפ.
לא שיניתי כלום בנייד, לא נגעתי בהגדרות, כלום. סתם ככה מעצמו המהירות נהיתה לא יציבה. דיברתי עם הטכנאי שהרכיב את הנתב, וגם הוא לא מבין למה. הוא בדק לפני שהלך, והכל היה תקין. לדבריו, אפשר לבקש מהחברה נתב אחר. אבל נראה לי שהנתב תקין, כי המהירות במחשב גבוהה ויציבה, ובהתחלה היתה כך גם בנייד. (הבעיה בנייד גם בקירבת הנתב)
יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? מה צריך לשנות או לעשות?
תודה.

לאפס את הגדרות הרשת ואז להפעיל שוב את הWIFi

1) הגדרות
2) ניהול כללי
2) איפוס

4) איפוס הגדרות הרשת
5) איפוס הגדרות

6) להקיש על לחצן איפוס

evike

Well-known member
מנהל
תודה על התשובה המפורטת והבהירה.
לפני שאני מבצעת את המוצע, האם האיפוס יעשה רק על הנייד ולא ישנה כלום בהגדרות הרשת הכלליות ושבמחשב?

SHERME

Well-known member
תודה על התשובה המפורטת והבהירה.
לפני שאני מבצעת את המוצע, האם האיפוס יעשה רק על הנייד ולא ישנה כלום בהגדרות הרשת הכלליות ושבמחשב?
רק בטלפון
כפי שרשום בטלפון זה מאפס הגדרות רשת, בלוטות', וWIFI
הגדרות רשת מתעדכנות מיידית אוטומטית ע"י המפעילה
הגדרות בלוטות' מצריך צימוד מחדש וזהו
אל תחשוש עשיתי זאת פעמים רבות

evike

Well-known member
מנהל
טוב, איפסתי. ישר הכל היה מחובר, כאילו לא עשיתי כלום, וגם אין שינוי ביציבות.

evike

Well-known member
מנהל
איפסתי שוב, כי לא אתחלתי את הנייד לאחר האיפוס.
ואכן, לא ניתן היה להכנס לרשת אוטומטית, אלא בהתחברות מחדש.
בבדיקה חוזרת, ליד הנתב המהירות היתה טובה, לעומת זאת, בסלון ובמטבח איטיות חזקה, ופס החיפוש היה קופצני.
הערב השכנים שמחוברים לסיב האופטי של פרטנו והם קיבלו נתב אחר, טכניקולור DG 2232, (פרטנר עובדים עם שני סוגי נתבים) יחזרו מחו"ל, אבדוק אצלם את תפקוד הנייד.

blzvi

Active member
יש שני רשתות wi-fi את המהירות הגבוה (יחסית) מקבלים רק בתדר 5G

למעלה