Wifi

אילאיל24

New member
Wifi

החלפתי נתב כי עברתי לחברה אחרת.בדירה יש שני מחשבים נייחים.הצלחתי לחבר את הנתב למחשב החוטי ווהאינטרנט התחבר אוטומטית. אבל במחשב האלחוטי הנייח אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט כי אני לא מוצאת את המקום שבו אני אוכל להקליד את שם הרשת ואת הסיסמה.ניסיתי להכנס לקונטרול פנל וגם שם לא מצאתי את המקום המתאים להקלדה.מה עלי לעשות?תודה

בז נדיר

New member
ראי ... אם את עובדת עם נתב את חוסכת את הצורך ...

בהקלדת משתמש/סיסמא בכול מחשב. החיבור לספק נעשה ברמת הנתב וזהו.
&nbsp
רק לחבר פיזית את המחשבים לנתב.

אילאיל24

New member
המחשב לא זיהה את הרשת גם כאשר חיברתי כבל לנתב

וגם כאשר חיברתי רק אנטנה למחשב(חיבור אלחוטי)

בז נדיר

New member
האם חברת כך :

מודם - נתב - מחשב ?
איזה נתב ?
איזה חודם ?
&nbsp
כאשר את מנסה לפתור בעיות ... עזבי את הקטע האלחוטי ... לעת עתה חוטי בלבד.

אילאיל24

New member
אין לי מודם. יש לי נתבVTECH NB403-IL

חיברתי את הנתב בצורה כזאת: הוצאתי אותו מהמחשב הני (שאליו הוא היה מחובר והעברתי אותו למחשב שלי

אילאיל24

New member
בנוסף לבעיה הזאת יש עוד בעיה(אולי זה קשור)

כשאני לוחצת על האייקון של ווינדואוז במקלדת אני לא מקבלת מקום שבו אני יכולה להקליד את הסיסמה של הנתב. .בנוסף לזה המחשב לא מזהה שום רשת אלחוטית תודה

אילאיל24

New member
תודה רבה על הקישור

אבל לצערי המידע על הנתב לא רלוונטי עבורי כי הנתב כבר מחובר למחשב בחדר השני ושם הוא עובד מצוין. כך גם באייפד. הבעיה היא רק בנייח אצלי בחדר שהוא לא מזהה שום רשת אלחוטית

בז נדיר

New member
בצעי נסיון ->

עמדי עם אייפד צמוד לנייח ... האם הוא מקבל IP (יש גלישה) ?

בז נדיר

New member
לוח בקרה -> רשת ואינטרנט -> חיבורי רשת

קליק ימני על האייקון של כרטיס הרשת האלחוטי -> אבחן
&nbsp
המחשב מצא משהו ?
מה הפלט ?

בז נדיר

New member
את לא אמורה להכניס אף מידע ->

רק קליק על הרשת הנבחרת.

איזו מערכת בפעלה ?

אילאיל24

New member
אם אסכם בקיצור:המחשב שלי לא מזהה רשתות

גם במצב חוטי וגם אלחוטי.וזה קרה לאחר שהחלפתי נתב.הנתב הנוכחי עובד יופי עם האישי פד ועם המחשב בחדר השני ורק במחשב שלי משהו קרה.אני לא מאמינה שבצרוף מקרים מדהים באותו יום שהחלפנו נתב קרה משהו בחומרה של המחשב שלי.כנראה שמשהו השתבש בהגדרות.תודה רבה על התגובות.

בז נדיר

New member
מתחילים מחדש.

מה לא עובד ?
מה לא תקין ?
למי להרביץ ?

אילאיל24

New member
אתחיל עם זה שאין לי אפשרות להקליד את הסיסמה של הנתב

כי כאשר אני לוחצת על האייקון של חלונות יחד עם האות R (מה שאמור לתת לי מקום להקליד את הסיסמה) - לא קורה כלום. אז אולי צריך להרביץ ל Windows? אין לי מושג. השאלה הכללית היא אילו סיבות יכולות לגרום לכך שהמחשב שלי לא מזהה שום רשת כולל את הרשת שבנתב בחדר השני? הנחת העבודה שלי היא שאין כאן בעיית חומרה.תודה רבה על התגובות

בז נדיר

New member
WIN + R - מטרתו היא להריץ קובץ. מה הקשר לסיסמה ?

מה זאת אומרת סיסמה של הנתב ?
ממשק המשתמש שלו ?

אילאיל24

New member
הכוונה למפתח ההצפנה

לנתב יש שם שההוא שם הרשת ומפתח הצפנה שאותו על להקליד בפעם הראשונה כדי להתחבר לרשת. באייפד שם הרשת עלה לי באופן אוטומטי ואני הקלדתי את מפתח ההצפנה וזהו. בנייח שלי השם לא עלה בכלל גם כשחיפשתי רשתות הלוח הבקרה

למעלה