WIFI

mikeoreli

New member
WIFI

אני חושב לאפשר לקסיופיאה שלי להיות אלחוטית. לשם כך אני צריך כרטיס WIFI ועוד..(כי BT אי אפשר לקנות בארץ) מישהו יודע מה העלויות של כרטיס כזה ומרכזיה כזו ?

BT כן אפשר לקנות בארץ

חיפוש קטן בגוגל ותוכל למצוא מתאמי USB לנייח+ שרוול CF וכרטיס CF למכשיר. דבר שני, אם יש בראייתך לעתיד אפשרות הקמת רשת אלחוטית ביתית קטנה לנייח, לנייד, ולפוקט, אזי הייתי הולך על רשת WI-FI 802.11B שתתן פתרון אמין, לטווחים ארוכים יותר, ובמחירים לא בשמיים. אפשרות 1: כרטיס PCMCIA במחיר של 400 ש"ח כרטיס USB אלחוטי לנייח - 450 ש"ח שרוול מתאים אפשרות 2: נתב אלחוטי + 4 פורטים 930 ש"ח כרטיס PCMCIA במחיר 400 ש"ח שרוול מתאים כמה הערות - 1. ניתן גם ללכת על כרטיסי קומפקט פלאש שהם קצת יותר זולים אך כרטיס PCMCIA יאפשר לך לחברו גם לנייד 2. האפשרות השנייה תאפשר חיבור של 4 מחשבים נוספים לרשת קווית לשיתוף קבצים ואינטרנט, ומספר גדול של תחנות אלחוטיות נוספות בוקר טוב שיהיה

mikeoreli

New member
תודה רבה,

אני חושב אז לקנות כרטיס wifi בתצורת CF, כי לקסיופיאה E-200 שלי יש גם CF וגם SD - יש לך מושג כמה זה צריך לעלות ? אין לי נייד, וכנראה שבזמן הקרוב גם לא יהיה לי. יש לי בבית בנוסף עוד שני מחשבים. אם אני מחבר רק מחשב אחד ופוקט פיסי , האם כל מה שאני זקוק לו זה כרטיס אלחוטי לחבר למחשב וכרטיס CF לפוקט ? אם אני מחבר שני מחשבים ופוקט פיסי באלחוט, האם אני חייב נתב ? או האם כדאי לשים במחשב אחד כרטיס אלחוטי בשביל הפוקט פיסי ועוד כרטיס בשביל לחבר את המחשב האחר בתקשורת קווית ?

על לא דבר,

תשובות בהתאמה: א. CF עולה פחות או יותר כמו PCMCIA , ההבדל הוא בעלויות השרוולים. כאן ופה, תוכל למצוא אותם. ב. כן, בכדי לחבר מחשב אחד לפוקט - כרטיס אלחוטי וCF לפוקט זה כל מה שאתה צריך. ג. לא, אתה לא חייב נתב, מספיק לשים כרטיס אלחוטי בכל מחשב - ניתן לחבר כך עד שמונה מכשירים. אולם - עלות התצורה הזו לשני נייחים והפוקט, משתווה לעלות התצורה שהצעתי לך, ולמרות שחיבור הנייחים יעשה דרך הנתב, אתה תקבל מערכת אמינה הרבה יותר עם אפשרויות שדרוג נרחבות מאוד. ד. ניתן לשים כרטיס רשת נוסף בנייח ולשתף בעזרת ICS של מייקרוסופט (בפורום רשתות ישמחו לעזור לך בזה), ולשתף את הפוקט בעזרת כרטיס אלחוטי, זהו אמנם הפיתרון הזול ביותר, אך עדיין יש לרכוש כרטיס אלחוטי וכרטיס רשת נוסף. אני אישית הייתי משקיע עוד קצת היום, או מחכה ומשקיע עוד קצת מחר - בתוספת לא גדולה - אתה מקבל הרבה הרבה יותר. לילה טוב שיהיה.

edan2000

New member
יש להשיג אצלנו BT וגם WIFI

תתקשר ל - 09-9510111 תבקש את רון

למעלה