wights & white walkers

ההלכים הלבנים- WHITW WALKERS ("אחרים") הם "הבוסים"

הם אלה שנראים לא אנושיים. שיער לבן ארוך וגוף כחלחל-לבן. אף לא יודע מאיפה הם באו ומה הם רוצים (אמנם בסדרה רואים איך תינוק מוילה לקורבן להלכים הלבנים והופך לאחד מהם) ע"פ הספרים, הם דקים ורזים ונעים בקלילות ע"ג השלג. השריון שלהם כאילו "חי" והתבניות שעליו משתנות בכל רגע, כמו ערפילים. אינם מפחדים כ"כ מאש כמו שהיה ניתן אולי לחשוב- הם פשוט מכבים אותה. פגיעים רק לאבן לבה (זכוכית דרקון) ולפלדה ולריאנית (פלדת דרקון)
&nbsp
הרפאים WIGHTS הם בני אדם שמתו וההלכים הלבנים הקימו אותם לתחייה כסוג של זומבים. מאופיינים בעיניים כחולות בוהקות. הם משרתים את "האחרים" ע"י זה שהם נלחמים עבורם. הם אינם עוצרים מלהלחם אלא אם כן שורפים אותם או אולי מפרקים אותם לחתיכות ממש קטנות. יד של רפא המשיכה להתנועע לאחר שנתכחה מהגוף (והגוף נשרף) במשך כמה חודשים עד שנרקבה (אולי מהחום, זה היה במעלה מלך) לא ברור אם זכוכית דרקון מזיקה להם. כנ"ל פלדה ולריאנית (הכוונה בשונה מכל כלי נשק אחר, שאינו אש)

MorbidEowyn

New member
תודה רבה! מאיפה כל המידע הזה?

אני לא זוכרת שהרבה ממה שכתבת היה כתוב בספרים....
ואגב, אבן לבה? מתי מוזכר הר געש בספרים? חשבתי שדרגון גלאס זה זכוכית שיוצרה ע"י אש דרקון

הכל מהספרים... אני לא מחשיב את הסדרה כמקור אמין.

לעניין אבן הלבה:
התשובה הפשוטה תהיה דרגונסטון, אבל בוודאי יש עוד הרים "רדומים" שניתן למצוא בסביבתם זכוכית געשית.
נשק מאבן לבה היה הנשק העיקרי של ילדי היער, וילדי היער היו פזורים בכל ווסטרוז, כך שכנראה לא היה מדובר במשאב עד-כדי-כך נדיר...

MorbidEowyn

New member
וואו אז מסתבר שאני לא זוכרת הרבה...

דרגונסטון נמצאת על הר געש?
ואני זוכרת שזה היה הנשק של ילדי היער אבל משום מה זכרתי שזאת זכוכית שנוצרה על ידי אש דרקונים ומכאן שמה

למעלה