wii mario המקורי

mimi1699

New member
wii mario המקורי

אני מחפשת לקנות קונסולה שיש גם המריו המקורי
האם אפשר לרכוש ב wii הזה
http://ksp.co.il/?uin=22507
את המשחק ?
רשום באתר שאין חיבור לאינטרנט למה הריי ראיתי ש ל wii יש גם חנות אינטרנט
"הקונסולה אינה כוללת חיבור חוטי או אלחוטי לרשת האינטרנט, לא ניתן להוריד דרכה משחקים ותוכן.
הקונסולה אינה תומכת במשחקי Gamecube."

ענית לעצמך על השאלה בתוך ההודעה.

לדגם הספציפי של הווי הזה אין חיבור אינטרנט ואת לא יכולה להוריד אליו משחקי מריו.

אם היית רואה את התגובה היותר ארוכה שהוא כתב לי.

חבל שלא צילמתי סקרין שוט. הוא כתב לי משהו כמו "תודה רבה שעזרת לי אבל איזה WII כן לקנות? תודה"

PlayGirl3

New member
הוא יכול לשחק על הקונסולה הניידת הזו

עזה-סטיישן

עכשיו אני בספק שהוא בכלל קנה 3DS, טוב נו לפחות צדקת שכנראה עומד מאחורי הניק שלו ילד בן 12.

אגב חחחח עכשיו זה ברור שהוא לא באמת מנהל רשת....

איזה מזל, אחרת זה היה כתם לנצח על המקצוע. הוא פשוט ראה כנראה שאני כתבתי שאני כתבתי על המקצוע שלי והעתיק כדי להטריל.

מישהו 2

New member
למה אתם חושבים שהוא טרול

אולי הוא היה צריך עזרה אבל רצה להימנע מההערות מיותרות כי הוא יודע מה היחס שהוא קיבל כאן בעבר

בוא אני אסביר לך למה ב5 סעיפים פשוטים.

1. יש לו 3DS (ככה לפחות הוא טען תמיד) אפשר לקנות שם את מריו המקורי באיזה שני דולר, בטח שהוא לא צריך לקנות פאקינג WII בגלל זה, אם הוא לא היה טרול המסקנה הזו היתה עוברת בראשו.
2.השאלה שלו בנויה היטב כדי לעצבן, הוא ידע שיגידו לו שהתשובה לשאלה נמצאת בתוך ההודעה שלו והוא פשוט רצה לראות מי יתקוף אותו על זה.
3. הוא טרול גם אם הוא לא יודע שהוא טרול, זה משהו במולקולות הטרוליות שלו זה כפוי עליו. מספיק שהוא מעייף את כולם עושה אש ומעלה את הקריז.
5. טרולים נשענים על אנשים כמוך כי אתה נחמד, הם רוצים שיהיה לך ספק שהם סה'כ אנשים נחמדים וטובים, שמה שהם באמת רוצים זה להרוס ולסכסך.
6. היחס שהוא קיבל? זו הפאקינג קארמה שלו. הוא אידיוט, לפחות שהיה בונה דמות מעניינת עם ההטרלה, אבל להתנהג כמו ילד בן 8? איפה היצירתיות.
אם כבר שהיה בונה אישיות מורכבת..

הוא קיבל יחס כזה בעבר...

בגלל שהוא...טרול...אין כאן שום ספק
השאלה המפגרת שהוא שאל(או אחת מהדמויות שלו)על הWii עוד יחסית נורמלית לשאלות המפגרות שהוא שאל בעבר.. לדוגמה:
אם לדעתנו הPS4 שעומד לצאת הולך לתמוך במשחקי PS2(דיסקים) ועוד עשרות שאלות טיפשיות שאם החיפוש של תפוז היה עובד יכלתי לתת לך לינק להן...
מילא אם היה כביכול מדובר באיזה ילד בן 13 שזאת הקונסולה הראשונה שלו..אבל מדובר כביכול במישהו בן 39 שיש לו PS3 ויודע שאין אפשרות או סיבה שסוני יאפשרו שקונסולה 2 דורות מעל תכלול את האופצייה הזאת...

או שהוא שאל אם אפשר לשחק ב3DS בשמש ב2 בצהריים....

טוב שהוא לא שאל אם אפשר לשחק ב3DS בזמן צלילה.

הנה עוד דוגמה שמצאתי באקראי...

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=194&messageid=160493759
שים לב שזה תמיד שאלות "רק" חצי מפגרות שזה לא יהיה ברור לגמרי שהוא טרול...
הוא גם תמיד שאל על טלביזיות,טאבלטים וכו' הכי גרועים וזולים בשוק שאף אחד לא מכיר...
CMC כבר יכל לגמור תואר שני במקום לענות לו על כל השאלות המפגרות שלו...אל תיהיה תמים כמוהו...
אגב אני דווקא לא בעד לחסום אותו וקצת עצוב שהוא כבר לא כותב כאן..השאלות שלו תמיד הצחיקו אותי ועוד יותר הצחיק אותי שאנשים אשכרה ענו לו...

evilplate

New member
חחח אם הוא טרול אז זה גדול

מודה שאני הייתי מהתמימים שחשבו שסכ"ה מדובר בבנאדם לא מבריק במיוחד אבל גם לא מזיק, אם באמת הוא עושה את זה בכוונה מתוך מודעות אז זה משעשע אני חייב להודות, כל עוד זה לא חורג מהגבול הטוב של הצפות ספאם, חבל שהייתם כאלו אגרסיביים איתו, הוא הארמלס ככה או ככה.

למעלה