תשובות.לשא
האם הקונסולה מגיע באריזה המקורית עם גויסטיק רגיל או רק הגויסטיק טאבלט ? רק עם הטאבלט, ניתן לחבר שלטים של WII אם יש לכם או לקנות שלט פרו קלאסי.
האם הגויסטיק טאבלט נוח או עדיף לשחק ברגיל ? לא ניסיתי אותו בעצמי עדיין אבל אנשים אומרים שהוא קל משקל הרבה יותר ממה שהוא נראה ושהוא מאוד נוח, יש משחקים שבחיים לא הייתי משחק עליו כמו ביונטה 2 או משחקי מכות כמו סמאש, כי אני רגיל לשחק את הסגנונות האלה עם שלט סטנדרטי, לרוב הסגנונת האחרים הוא נראה לי 10 של שלט. אל תשכחו גם שהטאבלט כמובן מאפשר לשחק עליו את רוב המשחקים וזה נוח כמו על קונסולה ניידת.
אפשר לשחק על הטאבלט גם משחקי WII אם יש לכם את השלטים המתאימים
אם משחקים שנקנו בארץ יעבוד על קונסולה בארה"ב ? לרוב לא, כי המשחקים שמביאים לארץ הם אירופים (PAL ) אבל למה לקנות בארץ? קנו בVGP
מגיע מהר וזו חנות מאוד אמינה.אם אתם מוכרחים לקנות בארץ, זכור לי שראיתי במדייה גיים פעם, שיש להם גם משחקי 3DS אירופים וגם אמריקאים, אתם יכולים לשאול אותם אם יש להם גם מלאי של משחקי WII U אמריקאים..
בנוגע לדגם, אני הייתי קונה את הדגם הכי בסיסי שעולה 1400 או 1500 כבר לא זוכר, אבל זה מחיר בסדר ביחס לארץ, כמובן שההמלצה שלי היא לקנות את הWII U רק אם יש קונסולה ראשית אחרת כמו הPS4/ONE או המחשב, לבדה היא לא שווה.