Wild, חלומות צלולים וריפוי

Wild, חלומות צלולים וריפוי

הלילה ניסיתי ווילד. ניסיתי את זה כבר המון פעמים בעבר וזה אף פעם לא מצליח, אבל מדי פעם אני מתפתה לנסות שוב.
הערתי את עצמי אחרי 4 שעות שינה, התרכזתי ברצון שלי לחלומות צלולים וניסיתי להירדם תוך כדי שמירה על מודעות.
זה ממש לא עבד. אני לא יודע איך לעשות את זה, ובסוף יוצא שאני שוכב שם כמו בול עץ ומחכה שמשהו יקרה.
מתישהו וויתרתי ונרדמתי באופן רגיל, ודווקא אז היה לי חצלול.
הייתי באיזה כנס, ומשהו לא הסתדר עם הזמן. ספרתי אצבעות והיו לי רק 4 (זה נראה מאוד מגעיל אגב).
יצאתי מהבניין, והגעתי לכר דשא רחב, השמיים היו אפורים והשמש הטילה אור זהוב מבעד לעננים. הצבעים היו בולטים וחיים, החלום יציב והצלילות גבוהה.
החלטתי לנסות להשתמש בחצלול כדי לבדוק את עניין הריפוי. זה משהו שדיברנו עליו בעבר, ועדיין לא בדקתי.
התרכזתי בידיים שלי, ולאט לאט ראיתי איך הן נהיות זוהרות מבפנים, כאילו נטענות באנרגיה. בקצות האצבעות התחילו להופיע סימנים ירוקים, כמו קישוטים עדינים יפיפיים וזוהרים. הנחתי את הידיים על פצע שיש לי ומציק לי כבר שבוע (במציאות). כך עשיתי מספר פעמים, בכל פעם טענתי את הידיים שוב.
בזה נגמר החלום. אדווח על תוצאות הריפוי הקסום שלי בימים הקרובים. נקווה לטוב

עכשיו קראתי את זה שוב..

ונראה לי שנוצר הרושם שאני מאמין בכל מני כישופים ומיסטיקות.
לא תודה. ניסיתי את זה כי זה באמת מתחבר לגוף מחקר שסוג של תומך באפשרות הזו.
אוטוסוגסטיה, ריפוי באמונה, פלצבו, דימיון מודרך.. יש מחקרים שמראים תוצאות מאוד חיוביות. זה פשוט עוד לא נוסה באופן אמפירי עם חלומות צלולים.

אני לא נהיה מכשפה, מבטיח.

Boglob

New member
אוקיי

עשיתה רק דבר אחד במהלך החלום? לי זה נראה טיפה בזבוז של חלום.
אגב, מידי פעם כדי להשאיר את הראש פתוח.

אל על2

New member
מכשפה!! 0:

העלו אותה על המוקד!! היא שולטת בחלומותיה ומכשפת את רגליה הפצועות!!
סחטיין על החצלול והwild הראשון המוצלח שלך!
סורי שלא הגבתי דרך אגב \:
זה נראה כמו אחלה של חצלול..אולי גם אני אנסה לרפא את עצמי אם חס וחלילה אפצע או משהו..
(כמובן שזה רק פלצבו וזה נתון לאמונת המשתמש..)
מקווה לטוב! תחלים במהרה..חחח
&nbsp
&nbsp

תוצאות ניסוי ריפוי הקסם

אחרי שרשמתי את הפוסט המקורי נזפתי בעצמי קצת, והייתי סקפטי מאוד לגבי כל העניין.
למרות זאת, לאורך היום שאחרי הניסוי הדלקת שהציקה לי השתפרה כפי שלא השתפרה ימים ארוכים (וכואבים) קודם לכן.
בסוף היום בקושי נשאר לה זכר, והמצב המשיך להיות טוב (אם כי לא מושלם) מאז.

אני יודע שתוצאות ראשוניות כאלו לא אומרות כלום (וזה ממש ממש לא ניסוי מדעי), אבל עד עכשיו כל העניין מפתיע מאוד, לטובה.
אני מזמין את כל הכואבים והדואבים שפּה לנסות גם ולספר על החוויה. זה בלי ספק נכנס לרשימת החצלולים השווים שלי.

וולפהרט

New member
מגניב לגמרי!!!

ועוד לשמוע את זה ממך, מי שהכי לא מאמין בדברים כאלו!

זה לא עניין של אמונה..

אני מנסה לא להיות סגור בפני האפשרות, אלא לבדוק אותה. אני לא יכול להרשות לעצמי ניסוי אמפירי כהלכתו כרגע, אבל ניסיון אישי כן.
אני לא רוצה להאמין לכאן או לכאן באופן עיוור, ולשם העניין עדיין לא החלטתי לגבי הריפוי.

Boglob

New member
השארה שלי על ריפוי דרך חלומות צלולים

בחלום צלול יש שיתוק שינה, ובגלל זה אנחנו לא עושים מה שאנחנו עושים בחלום, אבל לא הכול.
התהליכים שאנחנו עושים בלי לשים לב כמו נשימה דפיקות לב ומה שאני הכי מרוכז בו עכשיו, התחדשות תאית עדיין פועלים.
אם בחלום אנחנו נושמים אנחנו גם ננשום במציאות, בגלל זה אני חושב שכשאנחנו מפעילים את הריפוי בחלום המוח בעצם עושה אותו דבר, מאיץ את ההתחדשות התאית וככה בעצם "מרפא" את הגוף.
מישהו צריך לבחון את זה מתישהו.

למעלה