WILD

Freedom Inside

New member
WILD

היי חבר'ה..

התחלתי לקרוא על WILD בימים האחרונים ונראה לי שאני רוצה להתחיל לעבוד על הטכניקה הזאת... אבל זה די קשה לי אז חשבתי לשאול פה עצות וכאלה..

לפני כמה ימים שכבתי במיטה על הגב ונתתי לגוף שלי להרגע, התרכזתי בנשימה ולא היו לי יותר מידי מחשבות בראש, מה שלא טיפוסי בשבילי...
הרגשתי את הנשימה שלי מאטה, והרגשתי שהגוף שלי שוקע כזה... ואז התחלתי ממש לפחד ולראות צללים בצד ימין כאילו מישהו עובר שם הלוך ושוב... ונורא פחדתי ואמרתי לעצמי לא לפחד אבל זה לא ממש עזר..
בסוף לא נרדמתי אלא יצאתי מהמצב הזה בחזרה לעירות.

עצות ושיתופי חוויות יתקבו בברכה

galyo9

New member
מפחיד

פעם אחרונה שניסיתי לקח לי שעה בערך ואני באמת יכול להגיד שאחת החוויות המלחיצות! התחלתי לשמוע קולות, אנשים הולכים לידי מסתכלים עליי.. במשך כל הזמן הזה לא הפסקתי להזכיר לעצמי שאני לבד בבית והכל בראש, ולמרות שהפרניות מתחזקות שאולי בכל זאת זה אמיתי הצלחתי להחזיק ואז הגיע הרגע של השיתוק. זה התחיל מהרגליים ועלה דרך הגוף עד לפנים, פשוט הרגשה של חוסר אונים מוחלט, אבל באיזה שהוא מקום נרגעתי. באותו רגע התחלתי לראות את החלום כאילו על מסך, כמו סרט ולא שאני חלק ממנו. דקות ארוכות ניסיתי להכניס את עצמי לתוך ה"סרט" אבל לא הלך עד שהתייאשתי ויצאתי מהמצב. בקיצור מלחיץ רצח ואכזבה בסוף... לא נראה לי שאנסה שוב בזמן הקרוב.

Freedom Inside

New member
כן... בסוף הצלחתי לפני כמה ימים

אבל לא היה כזה מפחיד, אני חושבת שמה שעזר זה שעשיתי את זה בשכיבה על הבטן, זה גרם לי להרגיש יותר בטוחה... אבל האמת שאצלי לא היה קטע של אנשים סביבי... שמעתי כאילו נשים צורחות והרגשתי כאילו אני טסה באויר או משהו....

למעלה