WILDCAT, FIREGL או QUADRO

fr3n2y

New member
WILDCAT, FIREGL או QUADRO

ברצוני לקנות כרטיס מסך מקצועי חדש עבור תוכונת תלת מימד (מקס, MAYA) איזה מהכרטיסים הבאים אתם ממליצים? ומה צריך לחפש בכרטיס? התקציב שלי הוא 2500 שקל.

mistermor

New member
אתה בטוח שאחד מהכרטיסים הנ"ל עומד ב

כי לי נראה שהם בתווך של 3500+

RLM

New member
לאו דווקא..

אפשר למצוא קוואדרו ב1500 ככה.. אמנם לא הכרטיס הכי טוב, אבל זה עדיין קוואדרו.

3Dead

New member
אני חושב ש QUADRO FX700

עולה משהו כמו 2500-3000 והוא עדיף מ FX500 שעולה 1600. לגבי השאר אני לא מכיר ....

mistermor

New member
מה רע בRADEON 9800 PRO?

אני, עם פריצה קלה, הבאתי אותו לרמה של QUEARO, והיום אפשר להשיג אותו בפחות מ-1000 ש"ח לדעתי.

galrt

New member
לא חבל על הכסף? תשקיע במסך גדול

במקום לזרוק כסף. אלא אם אתה עושה סימולציות לצבא או י אפשר לכתוב בעברית את זה.. or doing some very advanced and heavy particle/fluid animation/simulation in real time or for feature film. or real time architecture. you dont NEED anything above a geforce 4mx. if professional modelers can easily go to 1mil polys and still work without any probs. so can anyone else. with all do respect i dont think anyone here needs anything more. a better use of the money would be more RAM 1-2gigs a faster cpu if you do mostly rendering. and the best thing is a better and bigger monitor.

izackv

New member
ממש לא חבל על הכסף...

הנסיון שלי עם מאיה הוא שבכרטיסי מסך מסויימים היא ממש בעייתית. המעבר שלי ל FIREGL 8800 בזמנו, ואחר כך ל FIREGL X1 שיפרו משמעותית את צורת העבודה שלי והפסיקו הרבה בעיות מעצבנות שהיו קודם... גם האפשרות לרנדור חומרה שעם רוב הכרטיסים הפשוטים לא קיימת מוסיפה קצת איכות חיים. את ה X1 קניתי ב EBAY במכירת חיסול. הצלחתי להשיג אותו בקצת יותר מ 250 דולר. (גרתי אז בארה"ב) לא יודע לגבי מאקס...

mistermor

New member
אז תן לי להבין...

אתה לא בקטע של OVERCLOCKING אבל כן בקטע של לשלם עוד 1500 ש"ח בשביל ביצועים זהים? אם קירור מוצלח, אין לך מה לדאוג מהשפעות הOVERCLOCKING

3Dead

New member
אני לא בקטע לא בגלל כסף ....

אלא מחוסר וודאות של איך המערכת תגיב וכל מיני תופעות לוואי של חוסר יציבות ... אז כן - אני מעדיף לשלם 1500 ש"ח (לפני זה היה לי כרטיס QUADRO 2 שעלה לי 3000 ש"ח ככה שזה יחסית זול) כרטיס מסך טוב למשחקים גם עולה אותו סכום אם לא יותר אז כבר אני מעדיף להשקיע בזה. לגבי שאר הרכיבים - יש לי P4 3GHZ ו 1GB זכרון שזה די והותר לדעתי ...

nissim tr

New member
פריצה? איזה פריצה?

יש לי גם 9800PRO אני עובד למשל על סצנה די פשוטה, 30368 פוליגונים. כשאני פותח את ה-EDGED FACES כל PAN או ROTATE שאני עושה עובדים ממש לא חלק. בלי EDGED FACES זה דווקה בסדר. (MAX6)

VooLKan

New member
גם לי זה ככה!

זה מאוד מעצבן התצוגת wire במקס ממש איטית שזה מגיע לסצינות גדולות יותר מעניין אותי אם יש דרך לתקן את זה יש לי gf4ti4400

mistermor

New member
הורדתי תוכנה בשם RIVA TUNER

...תריץ לה חיפוש בגוגל לפי מה שהבנתי ממה שכתבת, אז רק כאשר אתה משחק עם הEDGES, אתה מבחין באיטיות? הבעייה לא קיימת ב- VERTICES או בFACES? כי אם הבעייה קיימת רק בEDGES, זה נראה לי כמו באג. אין סיבה שEDGE יכביד על המחשב יותר מתזוזה של VERTEX אני, בכל אופן, משתמש בMAYA. בניתי כדור ויצרתי ממנו פרצוף בעזרת NURRBS SCULPT TOOL. המחשב הגיב כל כך באיטיות עד שלא יכלתי לשתמש בכלי הפיסולי הנ"ל. אחרי שהתקנתי את RIVA TUNER המחשב רץ חלק לגמרי, והיה תענוג לפסל.

למעלה