will dwan get there?

shaywh

New member
will dwan get there?

התחיל את יום 2 באיבנט 11 עם נפילה ל18K בצ'יפים, עכשיו הוא בשלוש שולחנות האחרונים כשהערימה שלו 735K ומקום רביעי בעדכון האחרון. אם הוא מנצח חוץ מ600K על צמיד הוא בטח יקח איזה 3M מהתערבויות.

shaywh

New member
עדכון

היום נסגר עם 21 שחקנים, דוואן צ'יפ לידר. אבל עם 1,068,000 בצ'יפים ובליינדים 6-12-1 (K הכל כמובן) (יוצא M של 43 בערך) זה ממש לא מבטיח לו משהו.

Harleydude

New member
איזה איבנט זה?

M=43 זה להיות שורט סטאקר בשביל דוואן , אני אישית אבל מקווה שהוא ייקח :)

shaywh

New member
#11 1.5k nlh והוא גם ביום השני של איבנט 14

נו לימיט 2-7 draw. אבל שם 45 מ67 כשהכסף מתחיל ב28.

Harleydude

New member
וואו

אני לא מאמין שהוא משחק ב1.5K נו לימיט, איזה הזוי

AdAmD1

New member
הוא משחק בשביל ה Prop Bets שהולכים מסביב

ותמיד מסביב לטורנירים יש את משחקי הקאש הגדולים.

AdAmD1

New member
אממ

לרוב האחרים שהוא מסתובב איתם יש כבר כמה וכמה צמידים.. לדעתי זה עניין כלכלי נטו שהוא ירוויח כמה מיליונים טובים על הזכיה.

shaywh

New member
לא נראה לי, זה חלק מלהיות מספר אחד

וזה בדיוק מה שאמרתי. כמעט לכל המקצוענים הרציניים שמסביב יש צמיד או יותר. גם הרבה צעירים כוכבי אינטרנט. לדריו מיניירי יש ולגלפונד למשל. ובגלל שאתה לא מגיע להיות משהו כמו טום דוואן בלי לנסות להיות מספר 1 ועם איזה יצר תחרות לא סביר שהוא יהיה סבבה עם זה שאחרים הצליחו לזכות בצמיד והוא לא. אבל עזוב את כל הניתוח הזה. זה פריקינג צמיד! אנחנו מדברים פה על עולם הפוקר, לא הבורסה. זה ה-דבר. דויל ברונסון בטח חולם בלילה על מספר 11.

shaywh

New member
עדכון 2#

נשארו שלוש, דוואן אחד מהם אבל לצ'יפ לידר יש יותר מפי שתיים ממנו. הוא הבטיח לעצמו לפחות 270K בתור תשלום שזה לפחות בטווח של הסכומים שהוא לא מתעלם מהם.

shaywh

New member
עדכון אחרון

טום דוואן מגיע להדס אפ בטורניר של 2563 אנשים אבל לא מצליח להתרומם ומסיים שני. הרבה ריספקט אבל ההבדל בין מקום שני לראשון בסדרה הזאת שווה לו בטח כמה מיליונים (הפרש בין לשלם לבין לנצח התערבויות) והוא בטח לא חוגג כרגע.

shaywh

New member
עדכון לגבי הסכומים, לקרוא ולא להאמין

מדברים בפורומים על זה שהוא ירויח בהתערבויות 12-12.5 מיליון אם הוא יזכה בצמיד. שניים מתוכם של אלי אלעזרה. תקחו בחשבון שהוא משלם קצת פחות משליש הסכום במקרה של הפסד בהתערבויות (הוא נתן אחד לשלוש ומשהו ואז ירד לאחד לשלוש) ותגיעו להבדל של 16 מיליון דולר במצב חשבון הבנק שלו אם הוא יזכה בצמיד השנה או שלא.

למעלה