will engineering

MajorWinters

New member
אין לי מושג

כתבתי מושג שאני לא מכיר בלי תוכן ובלי כלום, אז עשיתי משהו דומה.

מתן4ל

New member
תנסי לנסח שוב את השאלה...

אני מניח שהתכוונת לשאול מה זה "הנדסת רצון" - אם כן אז אין לי שמץ...

לא קיים כזה מושג. זה נראה לי מאד חשוב

אכן בשלב ראשון התכוונתי סתם לשמוע אם יש לכם משהו מעניין לאמר על זה מה גרם לי לחשוב על זה? בשבת הייתי אמורה לשבת לכתוב עבודה (פרסמתי שאני מסייעת בכתיבת עבודות בביולוגיה, תענוג) ומה שהיה אמור לקחת שעתיים, לקח לי מיליון שעות מול המחשב. למה? כי... גם כי הדלקתי את המסנגר, נכנסתי לתפוז וכו' ( אתם מכירים את זה). איך בן אדם גורם לעצמו לעשות מה שהוא רוצה? האם האני שרוצה לסיים את העבודה יכולה לעשות התניה לאני השני שנגרר לדברים אחרים? ואז ברצף המחשבונת, זזתי ל.. למה אני רוצה דברים אחרים? והגעתי למסקנה שזה אחד הדברים החשובים ביותר בחיים: להנדס את הרצונות שלך [יש מי שיאמר גם להנדס רצון של אחרים , וגם להיות מודע להנדסת רצונותיך ע"י אחרים. אבל זה יותר פשוט ( או שלא?)] מודה שאף פעם לא קראתי משה

מתן4ל

New member
מודה שאף פעם לא קראתי משה?!

לא הצלחתי להבין איפה השגיאת כתיב ולמה התכוונת במקור... בכל אופן עכשיו זה ברור - אני אגיב על זה משהוא כשאני אחשוב על זה קצת (משהוא = לפעמים אני משקיע קצת יותר מדי בתגובה שאף אחד לא מגיב עליה (ואני די מבין את זה למה, זה ארוך ולפעמים משעמם) אז או שאני אגיב במשהוא ארוך ומושקע או בסתם משהוא בכל מקרה אני אגיב...)

I WILL

charge u 4 this [ או בעברית, חסר לך שלא (לא נראה לי שזה מה שאמרתי, באנגלית, אבל היה בזה WILL)]

מתן4ל

New member
זה דורש הגדרה ממש מוזרה של המילה רצון

כי אם יכול ליהיות מצב שבו את עושה משהוא שלא רצית למרות שיכלת לא לעשות את זה זה די מתנגש עם ההגדרה האינטואיטיווית שלי, אני ממשיך לנסות לחשוב על זה אבל לא נראה לי שיצא מזה משהוא
נ.ב. עדיין לא הבנתי את המשפט עם המשה.

למעלה