Win 98 + Linux Rh

• פותח הנושא Bisly
  • פורסם בתאריך

Bisly

New member
Win 98 + Linux Rh

איך אני מתקין את שניהם יחד כי יש לי עכשיו מנדרייק 8 ואני רוצה למחוק אותו איך אני מוחק ומתקין את 98 עם רד האט אגב האם גירסאת הרד האט האחרונה תומכת בעברית או שאני צריך לחכות עוד טיפה ליציאה של KDE 3 ?

תמר,

New member
אתה יכול להתקין RH כך שיירמוס

את ה-mandrake. אבל אני לא רואה איזו תועלת תצא לך מזה (חוץ מלהכיר את RH). את רוב התוכנות שבאות עם RedHat תוכל להתקין על ה-mandrake

Bisly

New member
לא יודע פשוט כבר נמאס לי מלינוקס

בגלל האינטרנט את התקווה האחרונה שלי תודה.

Bisly

New member
רגע מה לעשות?

כרגע יש לי רק מנדרייק 8 ואני רוצה להתקין על המחשב הזה RH וחלונות 98 ולהעיף את המנדרייק איך אני עושה את זה אני חושב שאני צריך למחוק את המנדרייק כי מתקינים חלונות לפני לינוקס בגלל ה MBR ואז אני יתקין בנוסף ל98 את ה RH ?

כדי למחוק לינוקס ...

הכי פשוט 1. הכן דיסקט אתחול (DOS) של חלונות 98 2. אתחל את המחשב ממנו 3. הרץ fdisk /MBR 4. אתחול נוסף 5. מחק את כל המחיצות (ע"י FDISK) 6. אתחול נוסף 6. הגדר רק את שטח הדיסק לחלונות (FDISK) וכמובן אתחול נוסף 7. פרמט את השטח שהגדרת לחלונות, והתקן את חלונות 8. התקן את היוניקס (לינוקס, סולאריס\86 או BSD) בשטח הדיסק שהגדרת. 9. הגדר את הטוען עבור חלונות ולינוקס. (LILO אם מדובר בלינוקס). אם אתה משתמש יותר בחלונות מאשר בלינוקס, הגדר את חלונות כסביבת ברירת המחדל. וחוץ מזה - RTFM

למעלה