Win 98 + Rh

Bisly

New member
Win 98 + Rh

כרגע יש לי מנדרייק על מהחשב וזהו. 1.אני רוצה למחוק את מנדרייק. איך???? אפשר אולי לכתוב את הפקודה Rm / 2.ולהתקין את RH עם חלונות 98. איך האם להתקין את חלונות 98 ואיך איזה מחיצות ליצור ועוד פרטים?? יש לי הארד דיסק של 20 גיגה בייט. שאני צריך 15 גיגה בייט לצרכים איישים. ו64 מגה בייט זיכרון תעזרו לי בבקשה.

הכי פשוט .. (למחוק הכל)

1. קח תקליטור אתחול של חלונות 98, צא ממצב ההתקנה וכתוב fdisk /mbr 2. לאחר האתחול, הגדר על הכונן שלך דיסק לוגי ראשון (לחלונות) בגודל 1.8 GB 3. התקן את חלונות 4. לאחר מכן, אתחל את המחשב מדיסק הלינוקס, והתקן אותו - הקפד להשאיר את הנפח שאתה רוצה פנוי. בהצלחה.

Bisly

New member
אוקי צא בקצרה אבל אחרי

שאני כותב Fdisk /mbr מה יופיע לי ומה זה אומר ומה לעשות מיד אחרי שזה יופיע לי? ואיך אני בדיוק מגדיר מחיצה לוגית ראשונה בגודל 1.8 GB? תודה

RTFM

בקשר להתקנת חלונות על חלק מהכונן הקשיח, קרא בHELP של החלונות. (נסה fdisk /?. ) בקשר לפירמוט של חלק מהכונן עבור הלינוקס - בהתקנה הגרפית תמצא תאור די ברור.

Bisly

New member
אוקי שמע השגתי הכול

ועכשיו אני יחפש מדריך לגבי FDISK אבל מה זה אומר fdisk /mbr ?

Bisly

New member
אני צריך לדעת איך

אני מוחק את לינוקס מהמחשב שלי כי בנתיים יש לי מנדרייק ואני רוצה למחוק אותה אני רוצה שיהיה לי מחשב נקי בלי לינוקס כדי שאני יוכל להתקין חלונות 98 עם מנדרייק חיפשתי מדריך מצאתי את זה אבל זה לא מסביר לי איך למחוק את לינוקס מהמחשב http://linuxdoc.org/HOWTO/mini/Linux+Win95/options.html

ezaton

New member
fdisk /mbr

מאפס לך את ה MBR. אם התקנת לילו על ה MBR, משמעו, שהלילו נקרא כל פעם שהמערכת ניגשת לאתחל מהדיסק. ביצוע הפקודה ימחוק את הלילו בלי לפגוע בחלוקת המחיצות על המערכת, ובכך יאפשר לך לטעון ממחיצת החלונות (כלומר, את החלונות 98 שלך). Ez

למעלה