Win32 API message list

WarLord

New member
Win32 API message list

עפ``י עצת חכמים דפדפתי ב MSDN בנושא Win32API. אכן נחמד ומעניין וגם מובנה קצת יותר קרוב לרצפה מאשר MFC מבחינה זו שניתן יותר בקלות להבין מה קורה מתי ולאן התוכנית הולכת :cool: אבל בכל זאת שתי שאלות: 1. היכן אפשר למצוא רשימה מ-ל-א-ה של ההודעות שוינדוס שולח ליישום. חיפשתי ב-MSDN אבל לא הצלחתי למצוא רשימה מלאה ... 2. מה זה בדיוק SDK או Platform SDK ? את הפירוש המילולי של זה אני יודע (Software Development Kit) אבל האם הכוונה לויזואל סטודיו או לפלטפורמה ספציפית בשם הזה ? 3. למה יש לזה ``כניסה`` נפרדת ב-MSDN ? אופס - 3 שאלות - לא נורא, תתגברו נכון ? B-)

sakran1

New member
תשובות

1. תסתכל בקובץ WINUSER.H כל ההודעות מתחילות ב _WM 2. רוב הדברים שיש ב SDK יש גם ב VISUAL SUDIO אלא ש VISUL STUDIO מיועד לאלה שמפתחים עם מוצרי MS ואילו SDK מאפשר קשירת אפליקציות שאינן מפותחות באמצעות מוצרי MS ל WINDOWS 3. ברור מתשובה 2

IdanR

New member
תשובות.

1. אני לא יודע עם יש רשימה מלאה. עד כמה שאני יודע, ההודעות מחולקות לפי התחומים שלהם. בתחום התפריטים תמצא הודעות שקשורות תפריטים, וכך-הלאה... 2. לא זה ולא זה...SDK באופן כללי זה סט של כלים לכתיבת תוכניות, שבדרך-כלל משתמשות בממשק מסוים. כך-למשל יש את הSDK של Windows98, של WindowsNT, ואפילו של DirectX. 3. יש לזה כניסה נפרדת משום שמדובר בפרטים טכניים לגבי הSDK של ווידוס ולא פרטים הקשורים לתכנות באמצעותו.

למעלה