WINAMP באיזה Plug-in יש להשתמש כדי להעביר מוסיקה מ-CD לדיסק הקשיח בפורמט MP3 ? תודה למשיבים.
א אליק18 New member 29/7/01 #1 WINAMP באיזה Plug-in יש להשתמש כדי להעביר מוסיקה מ-CD לדיסק הקשיח בפורמט MP3 ? תודה למשיבים.
D Danny48 New member 29/7/01 #2 העברת דיסק ל-אם.פי.3 א לא ידוע לי ש winamp יודע לעשות זאת ב. יש תוכנות אחרות - cdex - MusicMatch Jukebox (יודעת לעשות גם בכיוון ההפוך) - בטוח שיש עוד אבל אני לא מכיר
העברת דיסק ל-אם.פי.3 א לא ידוע לי ש winamp יודע לעשות זאת ב. יש תוכנות אחרות - cdex - MusicMatch Jukebox (יודעת לעשות גם בכיוון ההפוך) - בטוח שיש עוד אבל אני לא מכיר
א אליק18 New member 30/7/01 #3 WINAMP נאמר לי ש- WINAMP ("הנגן הטוב בעולם...") כן יודע לעשות זאת וצריך את ה- plug-in שנקרא mp3_out מכל מקום - תודה על ההתיחסות.
WINAMP נאמר לי ש- WINAMP ("הנגן הטוב בעולם...") כן יודע לעשות זאת וצריך את ה- plug-in שנקרא mp3_out מכל מקום - תודה על ההתיחסות.
E esti_prikit New member 2/8/01 #6 winamp לא עושה את זה התוכנה הטובה ביותר להעברה מדיסק ישירות ל MP3 היא AUDIOGRABBER
R ronnyorbach New member 31/7/01 #5 לדעתי Cdex הכי טובה בשביל זה. כבר העתקתי את כל הדיסקים בבית שלי למחשב בשבוע שיש לי את התוכנה (ויש לי הרבה דיסקים)...
לדעתי Cdex הכי טובה בשביל זה. כבר העתקתי את כל הדיסקים בבית שלי למחשב בשבוע שיש לי את התוכנה (ויש לי הרבה דיסקים)...