windows 10

Arielvista

New member
windows 10

מה אתם אומרים? אצלי רוב התחנות הן עם WIN 7.
שווה לשדרג? מישהו כבר בדק\ניסה תחנות עבודה ברשת כשמותקן עליהם WIN 10?

DuuGi

New member
מה ששוה זה להתקין מכונה אחת ולהיתנסות

לא נהוג לשדרג סביב עובדת לפני ה-SP הראשון.
תן לאחרים לאכול את כל הבאגים של הגרסה ואז תקבל החלטה

kitt

New member
אני עובד עם ה preview כבר חצי שנה, לדעתי היא בסדר גמור, רק

משום מה יש לי בעיה עם ה wifi מול ראוטר אחד של TPLINK.
היא מאוד דומה ל 8.1 רק עם תפריט התחל שאפשר לחיות איתו בלי classic shell.
ד"א לא יהיה ל 10 SP בדיוק כמו שאין כזה ל 8 ול 8.1 המערכות של מיקרוסופט הפכו להיות rolling release ומקבלות עידכונים מתגלגלים ללא service pack.

Motel

New member
מי שמחכה ל-service pack יישאר תקוע לפני Win 2012 R2

&nbsp
התפיסה הזו אנכרוניסטית, עוד ב-2008 היה מחקר של גרטנר שהראה שמבחינת יציבות אין למה לחכות, ובכלל העידן של מערכות הפעלה שמגיעות כל כמה שנים ובינתיים יש עדכוני SP כבר לא רלוונטי. לא אומר שלא צריך לבדוק ולהטמיע נכון, אבל מי שסתם מחכה משאיר את הארגון שלו מאחור ברמה הטכנולוגית.

F00D Is G00D

New member
נוטה להסכים עם motel

שים לב שהרבה השתנה בשנים האחרונות. מייקרוסופט מוציאה גרסאות preview הרבה לפני ההשקה הרשמית ויש לזה כמות עצומה של התקנות - כולל ב PROD של מייקרוסופט עצמם.
לגרסאות האלו יש callhome לכל פרט קטן במערכת ההפעלה, כל שגיאה, כל קפיאה, וכן מדידה של כל מני זמני תגובה. ככה שמייקרוסופט אמורים לקבל דיווחים מאוד מהימנים ואני מקווה שהם משכילים ליישם להם תיקונים.
&nbsp
זה לא אומר שבאמת צריך לרוץ לשדרג את כל השרתים הקיימים, אבל בהחלט לא הייתי חושש להתקין את כל השרתים החדשים והדקטופים כבר עם הגרסא החדשה כאשר יהיה ידוע שהאפליקציות הרלוונטיות תומכות בה רשמית.

בצג

New member
למי שרוצה לדעת איך

rename c:\windows\system32\GWX c:\windows\systems32\GWX.old

white star

New member
ניסיתי עמדה אחת עם חלונות 10 RC

רץ יותר מהר מחלונות 7,
לא התמודד טוב עם priority ועם Solidworks
אולי כשיהיה שחרור מלא היא תתמוך יותר טוב

איזה בעיות היו עם priority? אני מקבל מעבדת מחשבים חדשה

בדיוק כשייצא ה10 הרשמי ובא לי להתקין שם 10 ולא 7. יותר הגיוני מאשר להתקין 7 ועוד חצי שנה להתקין שוב 10.
אילו לא הייתי מקבל מעבדה חדשה הייתי מחכה, אבל אם אני כבר מתקין נשמע לי דבילי להתקין ישן במקום חדש.

למעלה