WINDOWS ME

matias

New member
WINDOWS ME

ברשותי מחשב סלרון 500 עם 80 מגה זכרון לאחרונה התקנתי חלונותME והמערכת מידי פעם נתקעת ולא מגיבה לחלוטין

eyal!

New member
משהו לא הגיוני פה

80MG זיכרון, אין כזה דבר? לפי דרישות המערכת אין סיבה שהמחשב ייתקע, יותר הגיוני בעייה בחלונות מי, אם תפרט יותר על המחשב זה יעזור.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אסור!!!!!!!!!!!

אסור בשום פנים ואופן לאחד בין שני גדלים לא זהים של זיכרון!!!!! זה מה שתוקע את המחשב שלך!!!! תעיף את ה- צ`יפ של ה- 16 אם בא לך להוסיף זיכרון האפשרות היחידה !!!! אחרי 64 זה - 128 מגה - כלומר פעמיים 64. אני חוזר- האפשרויות הן: 16, 32, 64, 128, 256, וכן הלאה- אלו הקפיצות בין שידרוג לשידרוג!!!! בהצלחה!

matias

New member
מותררררר

עובדה כתוב בספר של הלוח אם. וזה עובד מצוין עם חלונות 98

eyal@

New member
אבל זאת שילוב שממש ממש לא מומלץ

אבל לא ניראה לי שזאת הבעייה, או שאולי חלונות מי לא מזהה את המוטציה הזאת. אם אתה מבין בפירוק המחשב תנסה להוציא לכמה דקות את אחד מהם ותנסה.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אני לא מבין...

מאטיס- באת לפה לקבל עזרה או להתווכח? מסתבר שאנשים פה מבינים קצת יותר ממה שאתה מבין אז יש לך 2- אפשרויות- או לשמוע לנו ולעשות מה שאומרים לך פה... או שתפסיק לשאול שאלות - כי בין כה אתה לא מבצע את התשובות שנותנים לך...

matias

New member
מסתבר

מסתבר

שאתה רק חושב שאתה יודע ומבין גדול בחומרה אבל אתה לא כזה.

matias

New member
תגובה leyal

מה לא הגיוני? יש לי SIMM של 64M ועוד אחד של 16M. ההתקנה בוצעה מדיסק מקורי על דיסק מפורמט ולא היתה שום בעיה למעט זו שהזכרתי.

למעלה