windows media player 7

סמיי

New member
windows media player 7

כאשר אני פותח את המדייה פלייר עולה לי הודעת השגיאה הבאה: this version testing date is expired כאשר אני לוחץ על אישור הסרט עולה כרגיל אך ההודעה ממשיכה לעלות בכל עלייה של המדייה פלייר. יש לציין שיש ברשותי WIN ME כך שהמדייה מקורי של המערכת. כמו כן, הורדתי את הגירסה החדשה ביותר ואת כל חבילות הבונוס אך כלום. זקוק לעזרתכם בתודה מראש סמי

eYaL

New member
הממ..

נראה כאילו יש לך איזו גירסאת בטא או דמו של המדיה פלאייר. אתה יכול להסיר אותה,ולהוריד את המלאה,חינם מהקישור שצירפתי. תהנה ! eYaL

סמיי

New member
מצטער אבל זה לא עזר

אותם הסימנים בדיוק ובדרך אגב, לא נראה לי שזו גרסת בטא מפני שכמו שאמרתי, יש לי WIN ME כך שנראה לי שזו גרסה מקורית שבאה עם מערכת ההפעלה ולא נסיונית. עצות נוספות ? תודה סמי

d.r.

New member
תבדוק על איזה שנה המחשב שלך

מכוון ,יכול להיות להשנה אצלך במחשב 2005 תשנה לשנת 2000 ותבדוק אם יש שינוי

סמיי

New member
בדקתי...

והמחשב שלי היה מעודכן כרגיל על 2001. כעצתך ניסיתי לשנות לשנת 2000 אך מרגע זה המדייה פלייר לא הגיב, נתקע ותקע לי את כל המחשב. כאמור, כאשר התאריך נכון - 2001 ממשיכה להופיע לי ההודעת שגיאה הזו. תודה בכל מקרה עצות נוספות ???? או שהתייאשתם ? סמי

duke4you

New member
תשובה

קודם כל הסר את כל גרסאות ה media player לחלוטין, ע``י הוספה/הסרה של תוכניות וכן ב``התקנת חלונות`` שבהוספה/הסרה של תוכניות ואז תנסה להתקין את הmedia player החדש. אם זה לא עוזר הסר כל סממן של ה media player מן המערכת. 1. בצע את הפעולה הקודמת של הסרת התוכנה. 2. כנס לרגיסטרי ומחק כל סממן של התוכנה ע``י חיפוש. 3. התקן מחדש את התוכנה. זה חייב לעבוד.

למעלה