Windows Vista Beta 2 - שוחרר רשמית!

ביתות חדשות למיקרוסופט

אופיס ביתא 2 ויסטה ביתא 2 יש גם ביתא חדשה לווינדוס סרבר הבא.. לא יודע על זה פרטים ממש, בכל אופן האופיס ביתא ניתנת להורדה כבר היום, בעוד הויסטה ביתא עדיין לטסטרים רשומים בלבד, אך בקרוב Windows Vista CPP תפתח, לדברי מייקרוסופט גם ל" technology enthusiasts that want to install and test a copy of Windows Vista Beta 2." הערה: מישום מה אני לא מצליח להוריד כרגע את הביתא של אופיס.

מתנדב

New member
לא הבנתי משהו בנוגע לביטא

אחרי תקופת הביטא זה יעלה כסף לא? או שזה שיש לי כבר אופיס במחשב ואני מוריד עכשיו את הביטא אחרי תקופת הביטא זה ימשיך לפעול לי כרגיל?

Ambious

New member
תוכנות בטא כמו אופיס בדרך כלל מגיעות

עם "פצצת זמן" - מה שאומר שאחרי תאריך מסוים הן בלתי שמישות ומפסיקות לעבוד.

maya567

New member
עד 01/02/2007

All Microsoft Office 2007 Beta 2 software has an expiration date of February 1st, 2007, at which time the product will operate under reduced functionality mode limiting end-user options and operations. מופיע תחת דרישות מערכת כשנכנסים למערכת ההורדה.

D:

בבקשה..
עדיין אי אפשר להוריד.

אהא!

אני מוריד עכשיו במהירות של בערך150+ את ופיס פרופשיינל ביתא 2. הבעיה הייתה שלאחר ההתחברות לחשבון שך מביאים לך טופס שאתה צריך לרשום בו שם ושם משפחה.. ועוד כל מניי.. עשיתי עליו קנסל.. אבל עכשיו מילאתי וזה עובד. ^^

Ambious

New member
Windows Vista Beta 2 - שוחרר רשמית!

עם תחילתו של כנס WinHEC (כנס מפתחי החומרה השנתי של מיקרוסופט) שוחררו רשמית גרסאות בטא-2 של חלונות "ויסטה" ושל אופיס 2007. את הבטא של אופיס 2007 ניתן להוריד באופן חוקי לאחר הרשמה קצרה באתר מיקרוסופט (אם כי בשעות כתיבת שורות אלה השרתים נפלו עקב העומס שנוצר בעקבות ה- "ההתנפלות"). גרסת בטא 2 של ויסטה תופץ למספר רב מאד של משתמשים, מפתחים, מפיצים וחברות מסחריות, והיא כבר זמינה למנויי MSDN ובוחני בטא באתר Connect.

Ambious

New member
ATI ו- Nvidia שחררו דרייברים לויסטה בטא 2

יצרניות הכרטיסים הגרפים ATI ו- Nvidia שחררו גרסאות חדשות לדרייברים של כרטיסי המסך שלהם המתאימים לחלונות ויסטה - בטא 2. הדרייברים של Nvidia: x86 - http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_88.61.html x64 - http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_87.45.html הדרייברים של ATI: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640

כמה חבל שאני

לא אף אחד מהם.
בכל מקרה, עד שהאינטרנט שלי יעבוד כתקנו, ללא ניתוקים, אני מאמין שההתנפלות תרד
אני כבר לא שואל האם יש באגים, אלא כמה. מישהו כבר מדווח?

DirtySpirit

New member
מישהו כבר הוריד...?

אני אישית לא הולך להוריד, מכיוון שהמחשב הוא לכל המשפחה ומשמש לכתיבת עבודות והכל, ואם יהיה באגים זה די ידפוק הרבה דבריםD: אולי במחשב החדש אוריד. *מחכה לסיקור*

הורדתי.

ההתקנה עברה דיי חלק חוץ מבאג מעצבן שהודיע לי שאני צריך לסגור את התוכניות הבאות: . לפני שההתקנה תמשיך, עם שלוש אפשרויות, איגנור, ריטריי, אבורד.. בחרתי באיגנור ודווקא הלך חלק. אני פותח ת'וורד. התרשמות ראשונית: וואווו @.@ פליז אקטיבייט! האקטיביישן לא עובד. ~.~ טוב נו, נדאג לזה אח"כ. כעבור כמה שניות: טוב וורד זה לא מספיק יצירתי אני עובר לפאוור פוינט. :X אני פותח פאורפוינט התרשמות ראשונית: וואווו @.@ כעבור 10 שניות: טוב, אממ רגע! תנו לי להתרגל לדבר החדש הזה! >< כעבור 10 דקות: אוקיי התרגלתי. ^^ טוב נו לא הכי התרגלתי אבל הבנתי ת'רעיון, וזה דיי פשוט. תוך כדי עיצוב המסך המצורף, היו באגים של היעלמות לפעמים של חלק מהדברים שבמצגת, אבל לחיצה עליהם מחזירה אותם, או כל מני פסים שנשארים גם כשאתה מוריד את הבחירה.. אבל גם לא משהו רציני. החלק של העיצוב ממש לא לקח הרבה זמן.. אבל העניינים מתחילים להסתבך ברגע שאתה רוצה לעשות משהו שהוא לא מוכן.|: ז"א זה שהכניסו אלמנט פוטו-שופי לעריכת הטקסט כמו כל מניי Bevel, מקשה על מציאת הדברים, אך ברגע שאתה מוצא זו כבר ממש לא בעיה. הכניסו גם את כל ה SmartArt, מעין צורות מוכנות שהעריכה שלהן היא טקטית ופשוטה, כשהציור נעשה בשבילך, למשל במקום שעות שתעבוד על איזה תרשים זרימה מסכן, ותצייר את כל הריבועים והקווים המחברים והכל, פשוט תערוך במעין רשימה כזו, שקופצת ברגע שאתה לוחץ על ה"אומנות חכמה" (או איך שלא יתרגמו את זה לעברית): * היי ----*וואו -------*באמת -------*אוקיי ----*ממ... *טוב *נחמד. כמו מעין שרשור בתפוז. P:, וזה יבנה את התרשים בשבילך. מצאתי את הוורד טיפה לוקה באפשרויות העיצוב הנהדרות החדשות שבפוורפוינט, או שפשוט עוד לא מצאתי אותן. זהו, זה בערך הדברים העיקריים ששמתי לב אליהם.

Ambious

New member
יש סיקור על זה איפשהו בפורום

שמסביר לעומק את הפונקציות החדשות. מאוחר יותר אני אמצא לך את הלינק

למעלה